«Χτίστε» από το σπίτι σας το Ford της αρεσκείας σας

Gazzetta team
«Χτίστε» από το σπίτι σας το Ford της αρεσκείας σας
Το επίσημο site της Ford λειτουργεί σαν κανονική έκθεση αυτοκινήτων και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε από το σπίτι το μοντέλο της αρεσκείας σας και να το παραγγείλετε ή απλά να κλείσετε ένα test drive.

Ανταποκρινόμενη στην ανάγκη εξ' αποστάσεως λειτουργίας των πάντων, η Ford δίνει τη δυνατότητα σε όλους, μέσω του επίσημου site της, να δημιουργήσουν το Ford που θέλουν να αγοράσουν ή απλώς αυτό που εξάπτει τη φαντασία τους και θα ήθελαν κάποτε να οδηγούν.

Με απλά βήματα αλλά και όλες τις δυνατότητες που θα είχε κανείς επισκεπτόμενος ένα κανονικό κατάστημα πωλήσεων, επιλέγει το μοντέλο της αρεσκείας του, τον κινητήρα, το επίπεδο εξοπλισμού, προσθέτει ή αφαιρεί στοιχεία, επιλέγει χρώμα και διχρωμίες, διαλέγει ανάμεσα σε εκατοντάδες προαιρετικά στοιχεία και στο τέλος έχει το δικό του, το αγαπημένο του Ford.

Eτσι διαμορφώσαμε το δικό μας Ford Puma.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας διαμόρφωσης, το σύστημα εκδίδει αυτόματα ένα «μοναδικό κωδικό οχήματος» τον οποίο ο αγοραστής μπορεί να αποστείλει στον επίσημο έμπορο Ford. Με αυτόν τον κωδικό, ο τελευταίος είναι σε θέση να γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες του μοντέλου Ford που έχει επιλεγεί ούτως ώστε να παράσχει επιπλέον πληροφορίες – όπως είναι για παράδειγμα η διαθεσιμότητα του μοντέλου, ο χρόνος παράδοσης και λοιπά στοιχεία.

Κλείστε και test drive

To ελληνικό site της Ford προσφέρει πολλές λειτουργίες.

Μία ακόμα καινοτομία που παρέχεται μέσα από την ιστοσελίδα www.ford.gr είναι η δυνατότητα κλεισίματος test drive σε οποιονδήποτε επίσημο έμπορο Ford από την άνεση του σπιτιού. Συμπληρώνοντας τον τόπο διαμονής, το σύστημα προτείνει αυτοματοποιημένα τον πλησιέστερο έμπορο Ford. Ο τελευταίος, θα έρθει ο ίδιος σε επαφή για συνάντηση, ώστε να συμφωνηθεί η ώρα και η ημέρα που είναι προτιμότερη για την πραγματοποίηση του test drive.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!