Τα εργοστάσια της Ferrari στην Ιταλία ανοίγουν ξανά 

Πέτρος Σηφαλάκης
Τα εργοστάσια της Ferrari στην Ιταλία ανοίγουν ξανά 
Από τις 14 Απριλίου, η παραγωγή της Ferrari στη Μόντενα και το Μαρανέλο θα ξεκινήσουν κανονικά, πάντα με τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό.

Η Ιταλία είναι η χώρα με τις μεγαλύτερες «πληγές» στην Ευρώπη, από τον κορονοϊό. Η χώρα ήρθε αντιμέτωπη με ένα πάρα πολύ δύσκολο φαινόμενο και όλα έκλεισαν για να μείνει ο κόσμος στο σπίτι του, μαζί και τα εργοστάσια της Ferrari. Στα μέσα Μαρτίου, όπου μπήκε το προσωρινό «λουκέτο», είχαν πει ότι στις 27 Μάρτη θα ξεκινούσαν ξανά.

Εν τέλει, πήραν άλλη μια παράταση και στις 14 Απριλίου τελικά, θα αρχίσει και πάλι η λειτουργία τους. Η Ferrari διευκρινίζει ότι θα ακολουθήσει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας που ορίζουν οι υγειονομικές αρχές στη χώρα. Όποιος εργαζόμενος θελήσει θα μπορεί να κάνει τεστ για τον κορονοϊό, όπως και οι οικογένειές τους, μέσω ειδικών εξετάσεων και όποιος νοσήσει θα έχει παροχές υπηρεσιών υγείας από την ίδια τη μάρκα, η οποία θα βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τις αρχές.

Πλήρης αποκατάσταση σε όποιον νοσήσει

Η Ferrari επίσης θα προσφέρει διάφορες άλλες υπηρεσίες σε όποιον εργαζόμενο ή μέλος της οικογένειάς του βρεθεί θετικός στον COVID-19, όπως ψυχολογική υποστήριξη, δωρεάν ασφάλιση και άλλα, ενώ αν χρειαστεί θα τους παρέχει και έναν κατάλληλα διαμορφωμένο και εξοπλισμένο χώρο για απομόνωση από τα υπόλοιπα πρόσωπα, ώστε να αναρρώσει γρήγορα και να μη διασπείρει τον ιό. Σε αυτό τον χώρο θα βρίσκεται και ιατρικό προσωπικό, όπου σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό θα παρακολουθείται σε εικοσιτετράωρη βάση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!