Άγγλος δημοσιογράφος πληρώνει τις κλήσεις ιατρικού προσωπικού

Gazzetta team
Άγγλος δημοσιογράφος πληρώνει τις κλήσεις ιατρικού προσωπικού
Ο Πιρς Μόργκαν προθυμοποιήθηκε να πληρώσει όλες τις κλήσεις για πολύωρη στάθμευση, που κόπηκαν σε ιατρικό προσωπικό λόγω μεγάλου συνωστισμού στα νοσοκομεία.

Στην Αγγλία, τα νοσοκομεία «λύγισαν» από κόσμο και το ίδιο συνέβη και με τις θέσεις πάρκινγκ σε αυτά. Αναγκαστικά, πολλά μέλη του ιατρικού προσωπικού πάρκαραν για πάρα πολλές ώρες, προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, όμως τους επιβλήθηκε κανονικό πρόστιμο, σαν ενός απλού πολίτη που πάρκαρε για περισσότερη ώρα.

Ο Πιρς Μόργκαν, γνωστός Άγγλος δημοσιογράφος προθυμοποιήθηκε να πληρώσει εκείνος τις κλήσεις τους και τους παρακάλεσε να του τις στείλουν, αντί να τις πληρώσουν. Μάλιστα τόνισε ότι θα το κάνει για όσο διαρκέσει η κρίση του κορονοϊού και θα έρθει σε διαμάχη με την κυβέρνηση για αυτή την κίνηση των νοσοκομείων, αλλά και για την έλλειψη χώρων στάθμευσης του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Είπε ότι είναι απαράδεκτο να μην προβλέπεται ειδικός χώρος για εκείνους, βάζοντας τους στη διαδικασία να χρησιμοποιούν το κοινόχρηστο, επί πληρωμή πάρκινγκ που προβλέπεται για επισκέπτες. Συμπλήρωσε, ότι είναι πολύ εύκολο να τους σβήσει την κλήση το ίδιο το νοσοκομείο, απλώς πηγαίνοντας στον υπεύθυνο με την κλήση και την ιατρική-νοσηλευτική ταυτότητα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν γίνεται.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!