ENEOS, λιπαντικά προηγμένης τεχνολογίας made in Japan

Gazzetta team
ENEOS, λιπαντικά προηγμένης τεχνολογίας made in Japan
H ENEOS προσφέρει μία μεγάλη γκάμα λιπαντικών υψηλότατων προδιαγραφών, ενώ είναι –μεταξύ άλλων- χορηγός του θρυλικού Βαλεντίνο Ρόσι, της Euroleague Basketball και των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020!

Η σωστή λίπανση ενός κινητήρα εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία του και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, χωρίς απρόβλεπτες βλάβες και δαπανηρές επισκευές. Mία από τις κορυφαίες εταιρείες λιπαντικών σε παγκόσμιο επίπεδο είναι και η ENEOS, η οποία αποτελεί ένα σήμα παγκόσμιας εμβέλειας για τα προϊόντα που κατασκευάζονται και διατίθενται απο την JXTG Nippon Oil & Energy Corporation, τη μεγαλύτερη πετρελαϊκή εταιρεία της Ιαπωνίας.

Τα προϊόντα της ENEOS βασίζονται στην προηγμένη τεχνολογία προσθηκών και λαδιού βάσης, αποτέλεσμα της έρευνας και της τεχνολογικής γνώσης των κατασκευαστών αυτοκινήτων της Ιαπωνίας.

H σειρά λιπαντικών κινητήρα ENEOS Sustina.

Στόχος της ENEOS είναι να προσφέρει λιπαντικά με εξαιρετικές επιδόσεις και προστασία μεγάλης διάρκειας για τον κινητήρα, για μεγάλο εύρος εφαρμογών, μεταξύ των οποίων κινητήρες υψηλών επιδόσεων, αυτοκίνητα δρόμου, μηχανές, οχήματα και βαρέα οχήματα.

Η ENEOS τρέφει ωστόσο μεγάλη…αδυναμία και στον αθλητισμό. Ετσι έχει δυναμική παρουσία σε χορηγικό επίπεδο υποστηρίζοντας την ομάδα της YAMAHA στο MOTOGP με οδηγούς τον θρυλικό Βαλεντίνο Ρόσι και τον ανερχόμενο αστέρα Μάβερικ Βινιάλες. Επίσης είναι χορηγός στην EUROLEAGUE BASKETBALL, τη μεγαλύτερη λίγκα μπάσκετ στην Ευρώπη και στο EUROCAP BASKET τη δεύτερη λίγκα στην Ευρώπη, ενώ συγκαταλέγεται και στους χρυσούς χορηγούς των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020.

Oλα τα λιπαντικά της ENEOS παράγονται στην Ιαπωνία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!