Με σπορ διαθέσεις το ανανεωμένο Hyundai i30 N Line (pic)

Πέτρος Σηφαλάκης
Με σπορ διαθέσεις το ανανεωμένο Hyundai i30 N Line (pic)
Η Hyundai θα φρεσκάρει σύντομα το i30 και μας δίνει μια πρώτη εικόνα από το μοντέλο, στη σπορ έκδοση N Line που συνδυάζει πιο «άγρια» εμφάνιση, μαζί με μικρές διαφορές στο στήσιμο.

Το Hyundai i30 ανήκει στις κορυφαίες επιλογές στα μικρομεσαία οικογενειακά. Η κορεάτικη μάρκα έχει σκοπό να διατηρήσει αυτό του το χαρακτηριστικό και σύντομα θα το υποβάλλει σε ένα face lift, το οποίο θα του προσδώσει πιο σύγχρονη εμφάνιση και περισσότερη τεχνολογία! Η πρώτη εικόνα που έχουμε στη διάθεσή μας από τη Hyundai, μας δείχνει ένα πολύ επιθετικό και γεμάτο ακμές εμπρός μέρος. Πρόκειται για τη σπορ έκδοση N Line, η οποία διαφοροποιείται (κυρίως) αισθητικά από τις απλές του i30.

Το σχήμα της μάσκας δίνει έναν πολύ φρέσκο αέρα στη «μούρη» του αυτοκινήτου, όπως και τα φωτιστικά σώματα με τα γωνιώδη φώτα ημέρας LED. Το σύνολο ολοκληρώνεται από τα εντυπωσιακά νεύρα στο καπό, που ενώνονται με την άκρη των φαναριών και τονίζουν ακόμη περισσότερο τη μεγάλη μάσκα, ενώ οι εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα, τόσο στο πλάι, όσο και στο κέντρο του, φτιάχνουν ένα αποτέλεσμα που σίγουρα κεντρίζει την προσοχή.

Περισσότερες επιλογές αμαξώματος

Σύμφωνα με τη Hyundai θα υπάρχουν επιλογές των 16, 17 ή και 18 ιντσών για τους τροχούς και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, θα υπάρχει μια μεγαλύτερη οθόνη των 10,25 ιντσών, αλλά και ψηφιακός πίνακας οργάνων που σίγουρα θα αλλάξει πολύ την εικόνα της καμπίνας. Επίσης για πρώτη φορά, η σπορ έκδοση N Line θα συνδυάζεται με το station wagon αμάξωμα. Ο αγοραστής δηλαδή, θα έχει να επιλέξει ανάμεσα στο Hatchback, το Fastback και την πρακτική station έκδοση.

Πιο αποδοτικοί κινητήρες

Για τους κινητήρες υπάρχουν οι φήμες ότι θα αποκτήσουν χαμηλότερη κατανάλωση και εκπομπές ρύπων, όμως η Hyundai δεν έχει αναφερθεί. Λέγεται, ότι τα σύνολα θα παραμείνουν τα ίδια και θα προστεθεί ήπια υβριδική τεχνολογία. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες η κορεάτικη φίρμα θα μας αποκαλύψει κι άλλες λεπτομέρειες, όπως και εικόνες, όπως η ίδια είπε. Το ντεμπούτο του ανανεωμένου Hyundai i30 θα γίνει στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!