Ακόμη ένα ρεκόρ για τη Ford Mustang! (vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
Η μεγαλύτερη παρέλαση από Ford Mustang σημειώθηκε στις αρχές Σεπτέμβρη στο Βέλγιο με περισσότερα από 1.300 αυτοκίνητα να συμμετέχουν σε αυτή, κάνοντας νέο ρεκόρ.

Οι ιδιοκτήτες Ford Mustang, από τη νέα σύγχρονη γενιά έως και την πρώτη του 1964, μαζεύτηκαν στις εγκαταστάσεις του Lommel Proving Ground της Ford στο Βέλγιο και σημείωσαν τη μεγαλύτερη συνάντηση από Ford Mustang στον κόσμο. Συνολικά μαζεύτηκαν 1.326 αυτοκίνητα από όλη την Ευρώπη και διέλυσαν το προηγούμενο ρεκόρ που ήταν 960 Mustang στο Μεξικό. Το νόημα της συνάντησης ήταν να κάνουν και «παρέλαση» ώστε το ρεκόρ να είναι έγκυρο και το έκαναν, όχι για περισσότερα από 20 μέτρα, για λόγους ασφαλείας.

Κράτησαν σταθερές αποστάσεις, κατάφεραν να κινηθούν όλοι μαζί και έτσι το ρεκόρ υφίσταται! Εκτός από αυτό, ακολούθησε και μια γιορτή για τον εορτασμό των 55 χρόνων Mustang, με μια... χορογραφία! Ένας από τους λόγους που έγινε στο Βέλγιο αυτή η συνάντηση, είναι επειδή πρόκειται για τη χώρα που η Mustang πουλάει τα περισσότερα αυτοκίνητα ανά κάτοικο σε όλη την Ευρώπη. Ειδικότερα στο Lommel Proving Ground, ο χώρος είναι τεράστιος για να μπορέσει να υποστηρίξει τέτοια εκδήλωση με ασφάλεια και οι εργαζόμενοι αγκάλιασαν αυτή την πρωτοβουλία των ιδιοκτητών, αφού πολλοί βοήθησαν έμπρακτα και εθελοντικά!