Μάρκεθ: «Δεν θα είναι εύκολος αγώνας»

Gazzetta team
Μάρκεθ: «Δεν θα είναι εύκολος αγώνας»
Ο Μάρκ Μάρκεθ πιστεύει πως το GP Ιταλίας από την πίστα του Mugello θα είναι από τους δυσκολότερους αγώνες του 2021.

Ο Μαρκ Μάρκεθ είχε έναν τραγικό αγώνα στο Le Mans, καθώς οδηγήθηκε σε εγκατάλειψη. Μπορεί να είχε πολύ ανταγωνιστικό ρυθμό, όμως δύο πτώσεις τον έφεραν εκτός μάχης, σε έναν απογοητευτικό συνολικά αγώνα για τον ίδιο.

Η δράση του MotoGP μεταφέρεται τώρα στην Ιταλία και την εντυπωσιακή πίστα του Mugello. Ο ερχόμενος αγώνας αποτελεί τον εντός έδρας της Ducati η οποία έχει κυριαρχήσει σε αυτόν τα τα τελευταία χρόνια. Τελευταία φορά είδαμε αγώνα στη συγκεκριμένη πίστα το 2019 όπου νικητής ήταν ο Ντανίλο Πετρούτσι με Ducati και ο Μάρκεθ ήταν 2ος.

Ο Ισπανός τώρα δεν ανυπομονεί για τον ερχόμενο αγώνα, καθώς πιστεύει πως θα είναι ένας από τους δυσκολότερους του 2021: «Είχα μια καλή εβδομάδα στη διαδικασία ανάρρωσης μου. Δείξαμε τις δυνατότητες μας στη βροχή στη Γαλλία. Αυτό το τριήμερο πρέπει να δουλέψουμε πολύ καλά από την Παρασκεύη, να προσπαθήσουμε να είμαστε σταθεροί και να βρούμε καλό ρυθμό. Καταλαβαίνω τους φυσικούς περιορισμούς μου και ξέρω πως δεν θα είναι το ευκολότερο σαββατοκύριακο για να είμαστε κοντά στους πρώτους στο στεγνό. Πρώτη φορά φέτος θα κάνω δύο back-to-back αγώνες και αυτό και θα είναι ακόμα πιο απαιτητικό».

Ο Μάρκεθ έπειτα από τρεις αγώνες στους οποίους αγωνίστηκε στη φετινή χρονιά, βρίσκεται στην 17η θέση στο Πρωτάθλημα με 16 βαθμούς.

Διαβάστε ακόμα

» Skoda Enyaq iV: Το οδηγούμε στην Ελλάδα

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!