To πρόγραμμα του MotoGP αυτό το τριήμερο

Gazzetta team
To πρόγραμμα του MotoGP αυτό το τριήμερο
Ο πέμπτος αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του MotoGP είναι εδώ, με το GP Γαλλίας να μας φέρνει για τα καλά στην ευρωπαϊκή σεζόν.

Οι τέσσερις πρώτοι αγώνες του 2021 έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα συναρπαστικοί. Όπως μας έχει αποδείξει άλλωστε, το MotoGP είναι ιδιαίτερα ανατρεπτικό, με τους αναβάτες να είναι πολύ κοντά σε απόδοση. Προς το παρόν έχουμε τρεις διαφορετικούς νικητές και δεν αποκλείεται να γίνουν τέσσερις στον αγώνα του Le Mans.

Πρωτοπόρος στην βαθμολογία είναι ο Φραντσέσκο Μπανάια με 66 βαθμούς. Τον ακολουθεί ο πρόσφατα εγχειρισμένος Φάμπιο Κουαρταραρό, ενώ στην 3η θέση είναι ο Μάβερικ Βινιάλες με 50. Ο Πρωταθλητής Ζοάν Μιρ είναι στην 4η θέση και θέλει διακαώς μια δυνατή εμφάνιση.

Νικητής το 2020 αναδείχθηκε ο Ντανίλο Πετρούτσι σε έναν συναρπαστικό αγώνα, όπου αρκετοί πρωταγωνιστές πάλευαν να μπουν στη 10άδα. Ο αγώνας είχε επηρεαστεί από την βροχή που ξεκίνησε λίγο πριν την εκκίνηση. Οι προβλέψεις πάντως δεν είναι ιδιαίτερα θετικές για το επερχόμενο τριήμερο, καθώς η βροχή αναμένεται να παίζει ξανά το ρόλο της.

Η τηλεοπτική κάλυψη του GP Γαλλίας για το Πρωτάθλημα του MotoGP θα γίνει μέσω της Cosmote TV. Φυσικά μπορείτε να μπείτε στην παρέα μας στο live του gazzetta.gr, τόσο στις κατατακτήριες αλλά και στον αγώνα.

GP Γαλλίας

Παρασκευή, 14 Μαΐου

11:55, Πρώτη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών

15:15, Δεύτερη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών

Σάββατο, 15 Μαΐου

10:55, Τρίτη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών

14:30, Τέταρτη περίοδος ελεύθερων δοκιμών

15:10: Κατατακτήριες Δοκιμές

Κυριακή, 16 Μαΐου

15:00: Αγώνας

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!