Ο Βαλεντίνο Ρόσι δεν τερμάτισε αλλά είναι... αισιόδοξος!

Gazzetta team
Ο Βαλεντίνο Ρόσι δεν τερμάτισε αλλά είναι... αισιόδοξος!
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Βαλεντίνο Ρόσι, μετά τον τελευταίο του αγώνα αισθάνεται καλύτερα και έχει περισσότερη αισιοδοξία. Το περίεργο είναι ότι στον τελευταίο του αγώνα δεν... τερμάτισε!

Η χρονιά δεν έχει ξεκινήσει καλά για τον Βαλεντίνο Ρόσι. Ο Ιταλός τα έχει βρει πολλές φορές σκούρα και δυσκολεύεται να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα. Ακόμη δεν έχει κάνει την έκπληξη και να βρεθεί σε μια καλή θέση, την ώρα που οι υπόλοιπες Yamaha τα καταφέρνουν σαφώς καλύτερα. Ο «Γιατρός» έχει διάφορα ζητήματα με τη δική του μοτοσικλέτα και σε κάποιους τομείς δεν τον καλύπτει. Ωστόσο, δουλεύουν συνεχώς για να πετύχουν κάτι καλύτερο.

«Ήταν περίεργο που πέρασα τον αδερφό μου»

«Ένιωσα καλύτερα. Αλλάξαμε το στήσιμο και ήμουν πιο αποτελεσματικός στα φρένα. Είχα και καλύτερη πρόσφυση στην επιτάχυνση με το πίσω ελαστικό. Ο ρυθμός μου δεν ήταν άσχημος, αλλά όλα είναι πιο δύσκολα όταν ξεκινάς από πίσω. Πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι στους δέκα πρώτους, αλλά δυστυχώς έπεσα. Κρίμα, γιατί οι λίγοι αυτοί βαθμοί θα ήταν καλή ένεση ηθικού. Σε ο,τι αφορά τη φάση με τον Λούκα, Έπρεπε να είμαι επιθετικός γιατί ήμουν πιο γρήγορος, αλλά δυσκολεύτηκα να τον περάσω.

Ήταν περίεργο που έκανα προσπέραση σε μια μοτοσυκλέτα με το VR46 πάνω της και πολύ περισσότερο στον αδελφό μου. Σίγουρα σε αυτή τη φάση της καριέρας μου δεν είναι και εύκολα, αλλά στον τελευταίο αγώνα ένιωσα καλύτερα, δεν ήμουν πολύ μακριά από εκείνους που κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο. Αυτός ο αγώνας με γέμισε αισιοδοξία. Θεωρητικά, οι επόμενες πίστες θα είναι καλύτερες για εμένα. Σίγουρα πρέπει να βελτιωθώ στις κατατακτήριες όμως, δυσκολεύομαι με τα μαλακά ελαστικά. Στον αγώνα οδήγησα καλά» είπε ο Βαλεντίνο Ρόσι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!