MotoGP: Ο Δημήτρης Διατσίδης αποκαλύπτει (vid)

Νίκος Γιαννούλας
MotoGP: Ο Δημήτρης Διατσίδης αποκαλύπτει (vid)
Κάθε λεπτομέρεια μετράει στο συναρπαστικό κόσμο του MotoGP και όλες όσες πρέπει να γνωρίζετε τις αναλύει πολύ γλαφυρά ο άνθρωπος, που γνωρίζει τα πάντα εκ των έσω.

To 2021 αναμένεται ιδιαίτερα ανατρεπτικό και ενδιαφέρον, με μεγάλο ανταγωνισμό και θέαμα στο MotoGP.

Όπως και το 2020, η απουσία του Μαρκ Μάρκεθ αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Ήδη, πέρυσι, είχαμε τη λάμψη του άστρου της Suzuki, ενώ φέτος η τεράστια ισχύς των Ducati και η εξαιρετική συμπεριφορά στις στροφές των Yamaha, έχουν θέσει τον πήχη των μαχών μεταξύ οδηγών -αλλά και μεταξύ των στρατηγικών των ομάδων- πολύ ψηλά.

Χωρίς λοιπόν έναν απόλυτα κυρίαρχο οδηγό και χωρίς τη «συνολικά καλύτερη μοτοσικλέτα» όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Ταυτόχρονα, η δίψα για επάνοδο στην κορυφή -των Ducati και Yamaha- αλλά και το πάθος για καθιέρωση των KTM και των Aprilia, δημιούργησαν ένα εκρηκτικό και εξόχως ενδιαφέρον αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα του Κατάρ στην πίστα του Λοσάιλ.

Τι θα δούμε όμως στη συνέχεια και γιατί; Στο video που ακολουθεί οι καίριες ερωτήσεις του racing editor Γιώργου Βαρίνου δίνουν το έναυσμα στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή του MotoGP στην Cosmote TV Δημήτρη Διατσίδη, να αποκαλύψει κάθε λεπτομέρεια που χρειάζεστε ώστε να βρίσκεστε στο κέντρο της δράσης.


Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!