Με πτώσεις και τον Μορμπιντέλι ταχύτερο ξεκινάει το MotoGP!

Πέτρος Σηφαλάκης
Με πτώσεις και τον Μορμπιντέλι ταχύτερο ξεκινάει το MotoGP!
Η πρώτη περίοδος των ελεύθερων δοκιμαστικών του MotoGP στο Κατάρ χαρακτηρίζεται από... πτώσεις και την πρωτιά του Φράνκο Μορμπιντέλι.

Όπως και η Formula 1 έτσι και το MotoGP, στο τριήμερο που διανύουμε ξεκινάει τη δράση του! Η πρώτη περίοδος των ελεύθερων δοκιμαστικών για το Γκραν Πρι του Κατάρ είναι η πρώτη επίσημη εμφάνιση των αγωνιστικών μοτοσικλετών στην πίστα και ο Φράνκο Μορμπιντέλι ήταν αυτός που κατάφερε να πετύχει τον καλύτερο χρόνο! Ο αναβάτης της Petronas Yamaha έχει μικρή διαφορά σε χρόνο από τον Αλέιξ Εσπαργκαρό που βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Τρίτος είναι ο Τζακ Μίλερ, τέταρτος ο Φάμπιο Κουαρταραρό ο οποίος για πρώτη φορά τρέχει με εργοστασιακή ομάδα (Yamaha) και πέμπτος ο Ζοάν Μιρ. Βινιάλες, Ρινς, Μπανάια, Ρόσι και Ολιβέιρα συμπληρώνουν τη δεκάδα. Να πούμε επίσης ότι στο FP1 μετρήσαμε και τέσσερις αναβάτες που σημείωσαν πτώση. Πρόκειται για τους Ζαρκό, Μίλερ, Πολ Εσπαργκαρό και Μπαστιανίνι, χωρίς φυσικά να τραυματίζεται κανείς τους. Παρακάτω ακολουθεί αναλυτικά ο πίνακας με την κατάταξη και τους χρόνους από την πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών του MotoGP στο Κατάρ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!