Ο Μαρκ Μάρκεθ τρέχει ξανά με μοτοσικλέτα (vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Μαρκ Μάρκεθ τρέχει ξανά με μοτοσικλέτα (vid)
Όλο και καλύτερα γίνεται ο Μαρκ Μάρκεθ μετά τον τραυματισμό του. Οι γιατροί έδωσαν το πράσινο φως να κάνει μερικά τεστ με μοτοσικλέτα στην πίστα και ίσως να προλάβει και την εκκίνηση του MotoGP.

Το 2020 ήταν μια άσχημη χρονιά για τον Μαρκ Μάρκεθ. Μια πτώση που είχε, έφτασε για να τον βγάλει εκτός από το πρωτάθλημα καθώς του προκάλεσε τραυματισμό. Το χειρότερο μέρος της ιστορίας είναι ότι μια εβδομάδα μετά, οι γιατροί είπαν να δοκιμάσει να τρέξει ξανά, κάτι που έκανε την κατάστασή του πολύ χειρότερη αφού το τραυματισμένο χέρι καταπονήθηκε σημαντικά.

Σήμερα, μετά από μια σειρά χειρουργείων και μήνες στην αναμονή, ο Μαρκ Μάρκεθ ετοιμάζεται για να ανέβει και πάλι στη μοτοσικλέτα του. Ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα προετοιμασίας με προπόνηση στο σπίτι του αλλά και με υπαίθριες ασκήσεις. Πλέον οι γιατροί είπαν ότι μπορεί να αρχίσει ξανά να ανεβαίνει σε μοτοσικλέτα. Ο Μάρκεθ οδήγησε ένα minibike πριν μερικές ημέρες και στη συνέχεια, μια RC213V-S της Honda, την έκδοση παραγωγής της αγωνιστικής του μοτοσικλέτας.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να οδηγήσει την αγωνιστική μοτοσικλέτα λόγω περιορισμών στους κανονισμούς, οπότε προπονείται με την RC213V-S. Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει ένα μέρος της προπόνησης του Ισπανού στην πίστα του Μοντμέλο στη Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!