Βελτιώνεται η υγεία του Μάρκεθ, ζήτησε να μην πληρωθεί

Πέτρος Σηφαλάκης
Βελτιώνεται η υγεία του Μάρκεθ, ζήτησε να μην πληρωθεί
Αν και έχει ακόμη δρόμο μπροστά του μέχρι να επανέλθει πλήρως, η κατάσταση της υγείας του Μαρκ Μάρκεθ πάει καλύτερα, ενώ ο ίδιος ζήτησε από την ομάδα του να μην πάρει χρήματα για τη σεζόν του 2020.

Τα μπερδέματα του Μαρκ Μάρκεθ δεν έχουν τελειώσει ακόμη. Μετά από μια σειρά χειρουργείων στο χέρι του, ο Ισπανός παραμένει εκτός δράσης και προπονήσεων, ωστόσο οι γιατροί λένε ότι τα πάει αρκετά καλύτερα από πριν. Δηλώνουν ικανοποιημένοι με την ταχύτητα που αναρρώνει, αν και απέφυγαν να μιλήσουν για το αν τελικά θα προλάβει να ξεκινήσει τη χρονιά. Για την ώρα επικρατεί... σκοτάδι, σχετικά με το γεγονός της επιστροφής του. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πότε θα είναι έτοιμος και το μόνο που μπορεί να κάνει ο Ισπανός, είναι να ακολουθεί πιστά τις εντολές των γιατρών.

Παίρνει τις απαραίτητες αντιβιώσεις, κάνει συγκεκριμένες ασκήσεις που βοηθούν το χέρι του και προσέχει τις δραστηριότητές του καθώς αν επιβαρύνει το χέρι του, τότε μπορεί τα πράγματα να μπλεχτούν αρκετά περισσότερο. Η εκκίνηση του πρωταθλήματος για το 2021 θα γίνει στα τέλη Μαρτίου. Η Honda δεν έχει κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση σχετικά με κάποιον πιθανό αντικαταστάτη για τον Μαρκ Μάρκεθ. Ο ίδιος ο Ισπανός όμως, ζήτησε να μην τον πληρώσουν για τη χρονιά που μας πέρασε.

Η είδηση αυτή βγήκε μέσα από τα ισπανικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ο Μάρκεθ επικοινώνησε με τη Honda και τους είπε ότι δεν θέλει να πάρει χρήματα για τη χρονιά του 2020, καθώς δεν συμμετείχε ουσιαστικά στο πρωτάθλημα. Η Honda όμως δεν έκανε δεκτό το αίτημά του και ενημέρωσε τον Μάρκεθ ότι θα πάρει κανονικά τα χρήματα που του αναλογούν. Να τονίσουμε ότι ο τραυματισμός του έλαβε χώρα λίγο μετά την ανακοίνωση του νέου συμβολαίου που υπέγραψε με τη Honda, διάρκειας τεσσάρων ετών. Πρόκειται για τον μοναδικό αναβάτη στη σύγχρονη ιστορία του MotoGP που παίρνει τετραετές συμβόλαιο, που θα τον κρατήσουν στην ομάδα έως το 2024. Φυσικά, το πακέτο προβλέπει έναν τεράστιο ετήσιο μισθό για τον σταρ της Repsol Honda. Προς τιμήν της ομάδας λοιπόν, ότι αρνήθηκε να μην τον πληρώσει για το έτος που μας πέρασε και στέκεται στο πλευρό του αναβάτη της, επενδύοντας στην επιστροφή του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!