Πετρούτσι: «Καμία χάρη στον ομόσταυλό μου»

Gazzetta team
Πετρούτσι: «Καμία χάρη στον ομόσταυλό μου»
Με αφορμή το περιστατικό που σημειώθηκε στην Αραγονία το 2019 με τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο, ο Ντανίλο Πετρούτσι τονίζει ότι μέσα στον αγώνα βλέπεις μόνο τον εαυτό σου.

Στον κόσμο του MotoGP ήταν γνωστό ότι ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο με τον Ντανίλο Πετρούτσι ήταν καλοί φίλοι. Ωστόσο η τριβή τους μέσα στην ομάδα και η ανάγκη για την εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων χάλασε αυτή τη φιλία. Η σχέση τους ήταν πολύ δυνατή. Έκαναν μαζί προπόνηση, μίλαγαν έξω από την πίστα και γενικότερα, ήταν πολύ δεμένοι. Ο Ντανίλο Πετρούτσι, εξηγεί σε δηλώσεις του:

«Το 2019 καταλάβαμε ότι θα ήταν πολύ περίπλοκο να συνεχίσουμε να έχουμε την ίδια σχέση. Όταν είσαι μέσα στον αγώνα δεν γίνεται να σκέφτεσαι τον ομόσταυλό σου. Δεν γίνεται να σκέφτεσαι ότι μου έκανε μια χάρη και πρέπει να την ανταποδώσω. Δεν κάνεις καμία χάρη. Εκεί σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου και πως μπορείς να κάνεις το καλύτερο δυνατό για εσένα. Ελπίζω να βρει τη θέση του και πάλι ανάμεσά μας. Πρόκειται για έναν οδηγό που δεν έχει ανάγκη τα δικά μου σχόλια. Είναι ένας από τους πιο δυνατούς αντιπάλους που έχω συναντήσει στην καριέρα μου» είπε ο Ντανίλο Πετρούτσι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!