MotoGP: 2 επιπλέον ημέρες δοκιμών στο Κατάρ

Πέτρος Σηφαλάκης
MotoGP: 2 επιπλέον ημέρες δοκιμών στο Κατάρ
Τελικά, η Dorna αποφάσισε ότι θα δώσει περισσότερο χρόνο δοκιμών στους αναβάτες και τις ομάδες του MotoGP στην πίστα του Κατάρ.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα μάθαμε ότι οι δοκιμές στην πίστα της Σεπάνγκ της Μαλαισίας για το MotoGP, δεν θα γίνουν. Αρχικά υπήρχε μια πιθανότητα να μεταφερθούν σε άλλη ημερομηνία και άλλη πίστα, ωστόσο επιβεβαιώθηκε στην πορεία ότι απλώς ακυρώθηκαν.

Τώρα η Dorna ανακοινώνει ότι για να αντισταθμίσει το χαμένο χρόνο, θα προστεθούν δύο ακόμη ημέρες στα δοκιμαστικά του Κατάρ που δεν επηρεάστηκαν. Το αρχικό πλάνο έλεγε ότι θα γινουν δοκιμές από τις 10 έως τις 12 Μαρτίου. Αυτό ισχύει κανονικά, μόνο που το ίδιο θα συμβεί και την 6η, αλλά και την 7η Μαρτίου.

Οι δοκιμαστές και οι rookies θα έχουν ακόμη μια ημέρα στη διάθεσή τους, την 5η Μαρτίου. «Πέρα από το επίσημο τεστ στο Κατάρ, αποφασίστηκε να γίνουν δύο επιπλέον ημέρες δοκιμών στην πίστα, ώστε οι ομάδες να προετοιμαστούν καλύτερα για τη χρονιά» ήταν η ανακοίνωση της Dorna. Τώρα αναμένουμε για να δούμε αν τελικά ο πρώτος αγώνας της χρονιάς που είναι προγραμματισμένος για τις 28 Μαρτίου στο Κατάρ, θα αλλάξει ημερομηνία. Το MotoGP δεν έχει δώσει τίποτα νεότερο σχετικά με αυτή την πιθανότητα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!