MotoGP: Δεν θα αντικατασταθούν οι δοκιμές της Σεπάνγκ

Πέτρος Σηφαλάκης
MotoGP: Δεν θα αντικατασταθούν οι δοκιμές της Σεπάνγκ
Μόνο στο Κατάρ θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις μοτοσικλέτες τους αναβάτες και ομάδες, ύστερα από την ακύρωση των δοκιμών στη Μαλαισία.

Όπως έγινε γνωστό, τα δοκιμαστικά στην πίστα της Σεπάνγκ στη Μαλαισία ακυρώθηκαν και το MotoGP θα προσφέρει τη δυνατότητα στα εργοστάσια να δοκιμάσουν τις μοτοσικλέτες τους μόνο στο Κατάρ. Οι δοκιμαστές των εργοστασίων θα κάνουν τα τεστ τους από τις 5 Μαρτίου έως και τις 7 Μαρτίου στο Κατάρ, ενώ η Aprilia θα είναι το μοναδικό εργοστάσιο με «προνόμιο» να μπορεί να χρησιμοποιεί τους κανονικούς της αναβάτες στις δοκιμές και όχι τους δοκιμαστές.

Για την ιταλική μάρκα αυτό είναι ιδανικό γιατί θα μπορέσει να δει τις επιδόσεις των Σαβαδόρι και Μπράντλεϊ Σμιθ και να αποφασίσει ποιος θα βρίσκεται στο πλάι του Εσπαργκαρό στο πρωτάθλημα. Οι υπόλοιποι οδηγοί της μεγάλης κατηγορίας θα έχουν στη διάθεσή τους μόλις ένα τριήμερο δοκιμών πριν την εκκίνηση της χρονιάς. Εξαιρούνται όλοι οι rookies, οι οποίοι θα μπορούν να συμμετέχουν κανονικά στις ημέρες που προορίζονται για τους δοκιμαστές, ώστε να εξοικειωθούν με τη μοτοσικλέτα τους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!