Στον «πάγο» η σχέση Ντοβιτσιόζο-Μίλερ

Gazzetta team
Στον «πάγο» η σχέση Ντοβιτσιόζο-Μίλερ
Οι οδηγοί της Ducati ήταν δύο καλοί φίλοι, ένα γεγονός όμως ήταν αρκετό για να κάνει τυπικές τις σχέσεις τους μέσα στη φετινή σεζόν.

Ντανίλο Πετρούτσι και Αντρέα Ντοβιτσιόζο ανέκαθεν είχαν πάρα πολύ καλές σχέσεις. Οι δυο τους για το πρώτο διάστημα που έτρεχαν μαζί στην εργοστασιακή Ducati, ήταν αχώριστοι και πολύ αγαπημένοι φίλοι και όλοι στην οικογένεια του MotoGP γνώριζαν πως βρίσκονται πάρα πολύ κοντά. Οι κατατακτήριες δοκιμές στην Αραγονία όμως ήταν η αρχή του τέλους για τη φιλία τους.

Ο Πετρούτσι κατάφερε να περάσει από το Q1 στο Q2, ο Ντόβι είχε τη δεύτερη θέση και θα ήταν ο δεύτερος που θα περνούσε, αφού μόνο οι δύο πρώτοι του Q1 τρέχουν και στο Q2, όμως ο Τζακ Μίλερ πήρε τη θέση του Ντόβι και έμεινε εκτός. Με αυτό σαν αφορμή οι δύο αναβάτες τσακώθηκαν, ο Πετρούτσι είπε πως αγωνίζεται για τον εαυτό του και όχι για κανέναν άλλο και οι σχέσεις τους έγιναν τυπικές.

«Ναι, από την Αραγονία και μετά η σχέση μας άλλαξε. Είχα κάνει καλό Αγώνα στο Λε Μαν και ήθελα ένα καλό αποτέλεσμα κι εκεί. Δυστυχώς αυτά τα δύο χρόνια έδειξαν ότι μπορείς να είσαι καλός φίλος εκτός πίστας, αλλά όχι μέσα σ’ αυτές. Λυπάμαι για ό,τι έγινε, όμως με επέκρινε πολλές φορές για τις λίγες φορές που ήμουν πιο γρήγορος απ’ αυτόν. Αλλά ακόμα κι όταν ήμουν πίσω του και του έδειχνα σεβασμό, μου ασκούσε κριτική. Άρα ό,τι κι αν έκανα ήταν λάθος» είπε ο Ντανίλο Πετρούτσι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!