Άξιος Πρωταθλητής ο Ζοάν Μιρ

Γιώργος Βαρίνος
Άξιος Πρωταθλητής ο Ζοάν Μιρ
O Ζοάν Μιρ έκανε μια εξαιρετική χρονιά φέτος. Έμεινε προσγειωμένος, σε κανένα σημείο του πρωταθλήματος τα μυαλά του δεν πήραν αέρα και τελικά στέφθηκε άξια Πρωταθλητής MotoGP 2020.

Έμπλεος συναισθημάτων ο 23χρονος Ισπανός, έδειχνε να μην το πιστεύει ακόμα παρά το γεγονός πως η ομάδα του είχε τυπώσει και ειδικά μπλουζάκια για την περίπτωση. Ο ίδιος στις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα ήταν ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, γεμάτος συγκίνηση και ευγνωμοσύνη για την ομάδα, για την τύχη του και για τους μηχανικούς του. «Είναι απίστευτο. Απίστευτο. Δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Είναι αυτό για το οποίο πάλευα σε όλη μου τη ζωή. Αυτή τη στιγμή δεν γελάω ούτε κλαίω. Έχω μια μίξη συναισθημάτων. Είμαι πραγματικά, πραγματικά ευτυχισμένος. Είναι απίστευτο. Όταν ακολουθείς ένα όνειρο σε όλη σου τη ζωή και τελικά το πετυχαίνεις. Δεν το πιστεύω ακόμη. Θέλω λίγη ώρα να ηρεμήσω για να καταλάβω τι έγινε. Γιατί για μένα αυτό είναι κάτι το οποίο δεν έχω λόγια» είπε ο Ζοαν Μιρ.

Ο Ισπανός δικαίωσε με τα λόγια του λίγο πολύ και τον Πρωταθλητή της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον, που μόλις τελείωσε ο αγώνας στις δηλώσεις του αφιέρωσε την νίκη του «σε όλα τα παιδιά που αν έχουν όνειρα μπορούν να τα καταφέρουν». Ένα τέτοιο παιδί ήταν και ο Ζοάν Μιρ που ακολούθησε ενστικτωδώς την «οδηγία Χάμιλτον» και στέφθηκε Πρωταθλητής την ίδια μέρα με τον Βρετανό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!