Γλίτωσε σαν από θαύμα ο «ιπτάμενος» Άλεξ Μάρκεζ (vid)

Gazzetta team
Γλίτωσε σαν από θαύμα ο «ιπτάμενος» Άλεξ Μάρκεζ (vid)
Φύλακα άγγελο είχε ο 24χρονος αναβάτης του MotoGP Άλεξ Μάρκεζ, που εκσφενδονίσθηκε με μεγάλη ταχύτητα πάνω από τη μοτοσικλέτα του στις δοκιμές του Γκραν Πρι της Βαλένθια 2 και δεν τραυματίστηκε πάρα την σφοδρή πρόσκρουσή του πάνω στην πίστα.

Τύχη βουνό είχε ο Άλεξ Μάρκεζ. Ο αναβάτης της Honda συμμετείχε στις κατατακτήριες δοκιμές του Γκραν Πρι Βαλένθια 2 στο πλαίσιο του παγκόσμιου πρωταθλήματος MotoGP, όταν έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του σε μία δεξιά στροφή, εκτοξεύθηκε στην κυριολεξία πάνω από τη μηχανή του και προσγειώθηκε με σφοδρότητα στην πίστα. Ο 24χρονος σώθηκε σαν από θαύμα χωρίς κάποιον σοβαρό τραυματισμό, αν και σύρθηκε αρκετά μέτρα με τον θώρακα πάνω στον ασφαλτοτάπητα, ενώ απομακρύνθηκε με τα πόδια από το σημείο του ατυχήματος, όπου έσπευσε μία ομάδα από διασώστες.

Ο νεότερος αδελφός του οκτώ φορές παγκόσμιου πρωταθλητή του MotoGP, Μαρκ Μάρκεζ, επέστρεψε μάλιστα στα δοκιμαστικά χωρίς να πετύχει κάποια αξιοσημείωτη επίδοση, ενώ έχει εμπλακεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν σε σοβαρό ατύχημα σε αγώνα μοτοσικλέτας. Πάντως οι πιθανότητες του ρούκι του MotoGP για τον κυριακάτικο αγώνα κρίνονται μάλλον περιορισμένες, καθώς θα ξεκινήσει από την εικοστή θέση, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση μοιάζει με άθλο και μόνον το γεγονός, ότι βγήκε αλώβητος από μία τέτοια πτώση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!