Βαλεντίνο Ρόσι για κορονοϊό: «Δύο μέρες είχα συμπτώματα»

Πέτρος Σηφαλάκης
Βαλεντίνο Ρόσι για κορονοϊό: «Δύο μέρες είχα συμπτώματα»
Σαν μια άσχημη και περίπλοκη κατάσταση περιγράφει τον κορονοϊό ο Βαλεντίνο Ρόσι, λέει όμως ότι τα συμπτώματα δεν του κράτησαν πολλές μέρες και μετά, επέστρεψε στα φυσιολογικά του.

Άσχημα πηγαίνει η φετινή χρονιά για τον Βαλεντίνο Ρόσι. Ο Ιταλός είχε αρκετές πτώσεις σε αγώνες με αποτέλεσμα να μην τερματίζει, ενώ μετά, κόλλησε και κορονοϊό οπότε δεν μπορούσε να λάβει συμμετοχή σε Γκραν Πρι. Με βάση τη συνηθισμένη διάρκεια του ιού, λέγαμε ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη Βαλένθια θα είναι πίσω στην πίστα. Για την ώρα πάντως τίποτα δεν είναι σίγουρο αφού τα τεστ του συνεχίζουν να βγαίνουν θετικά.

«Αισθάνομαι πολύ καλά αλλά ακόμη βγαίνω θετικός»

«Ο ιός είναι πολύ περίπλοκος. Είχα συμπτώματα για δύο ημέρες, δεν ένιωθα καλά. Μετά όμως επέστρεψα στα φυσιολογικά μου, ήμουν εντελώς καλά και στο 100% της φόρμας μου. Μπήκα σε κατ΄ οίκον περιορισμό οικειοθελώς, έμεινα σπίτι σε όλη τη διάρκεια και ακολουθούσα πιστά τις οδηγίες των γιατρών. Είναι μια δύσκολη και στενάχωρη κατάσταση. Δυστυχώς την Τρίτη, 3 Νοέμβρη έκανα ξανά τεστ και μου βγήκε και πάλι θετικό.

Όπως όλα τα προηγούμενα. Έχω ακόμη μερικές ευκαιρίες όμως, για να λάβω συμμετοχή στο Γκραν Πρι στη Βαλένθια. Θέλω πολύ να επιστρέψω. Είμαι στενοχωρημένος γιατί αισθάνομαι πολύ καλά και δεν μπορώ να περιμένω να ανέβω ξανά στη μοτοσικλέτα μου. Να ενωθώ πάλι με την ομάδα μου. Ειλικρινά ελπίζω το επόμενο PCR τεστ μου να είναι αρνητικό. Ήδη έχω χάσει δύο αγώνες, δηλαδή πάρα πολλούς» είπε ο Βαλεντίνο Ρόσι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!