Μίλερ: «Χαρούμενος που έφυγα περπατώντας»

Πέτρος Σηφαλάκης
Μίλερ: «Χαρούμενος που έφυγα περπατώντας»
Η σύγκρουση του Μπραντ Μπίντερ με τον Τζακ Μίλερ στην πίστα της Αραγονίας στο MotoGP οδήγησε σε μια πολύ σοβαρή πτώση, από την οποία ευτυχώς, δεν είχαμε τραυματισμούς.

Στο MotoGP βλέπουμε σοβαρές πτώσεις κατά καιρούς. Το κορυφαίο πρωτάθλημα μοτοσικλετών κρύβει κινδύνους, όπως για παράδειγμα στην Αραγονία, που ο Μπραντ Μπίντερ συγκρούστηκε με τον Τζακ Μίλερ στην αρχή του αγώνα. Η επαφή ήταν σκληρή, οι αναβάτες έπεσαν και θα μπορούσαν να είχαν χτυπήσει, ευτυχώς όμως, όλα πήγαν καλά.

«Δεν έχω πολλά να πω, αλήθεια. Ήταν ένας εξαιρετικός αγώνας που κράτησε... δύο στροφές. Έκανα καλή εκκίνηση, πέρασα κάποιους, μετά όμως κατάλαβα ότι κάποιος με χτύπησε και η μοτοσικλέτα έφυγε εντελώς. Γινόταν όλο και χειρότερο, τελικά έπεσα εκτός πίστας. Ευτυχώς είμαι καλά. Και οι δύο προστασίες της στολής στους ώμους καταστράφηκαν, το ίδιο και αυτές στα γόνατα. Γενικότερα κάθε εκατοστό της στολής διαλύθηκε. Οπότε πράγματι, έκανε άριστα τη δουλειά της. Χαίρομαι που έφυγα περπατώντας από αυτό το περιστατικό» είπε ο Τζακ Μίλερ.

Στη συνέχεια μίλησε για τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση. «Κατάλαβα ότι κάποιος με χτύπησε, δεν ήταν δικό μου πρόβλημα. Σηκώθηκα μόλις έπεσα και είδα τον Μπραντ Μπίντερ. Τον ρώτησα τι στο δι...λο συνέβη; Και μου απάντησε "δεν ξέρω φίλε, συγγνώμη. Μετά του είπα μην ανησυχείς, αυτοί είναι οι αγώνες, ειδικά όταν βρισκόμαστε μέσα σε στροφές τόσο κοντά μεταξύ μας. Όταν είδα ξανά το βίντεο μοιάζει σαν να μην εκτίμησε σωστά την ταχύτητα των μοτοσικλετών μπροστά του. Ήμουν απλά άτυχος που βρέθηκα πρώτος στο δρόμο του. Όλοι το έχουμε πάθει, το έχω κάνει κι εγώ, δεν θέλω να κρίνω κανέναν. Απλώς έγινε» είπε ο Τζακ Μίλερ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!