Πρώτος ο Μορμπιντέλι στο FP3 της Αραγονίας

Πέτρος Σηφαλάκης
Πρώτος ο Μορμπιντέλι στο FP3 της Αραγονίας
Στην πρώτη θέση ανέβηκε με τη δορυφορική Yamaha του ο Μορμπιντέλι στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών, ενώ πρόβλημα φαίνεται ότι υπάρχει με τις Ducati που έμειναν όλες πίσω.

Η δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στην Αραγονία για το MotoGP προχωράει και τα τρίτα ελεύθερα δοκιμαστικά ολοκληρώθηκαν, λίγο πριν από τις κατατακτήριες. Πολύ γρήγορος δείχνει ο Μορμπιντέλι της Petronas Yamaha καθώς κατάφερε να κάνει τον καλύτερο χρόνο, αλλά και να έχει έναν πολύ ανταγωνιστικό ρυθμό σε κάθε περίπτωση στις δοκιμές, ενώ δεύτερος βρίσκεται ο Τακάκι Νακαγκάμι με μικρή διαφορά, ο οποίος από χθες έχει αποδείξει ότι στην Αραγονία πάει πάρα πολύ γρήγορα.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται και η δεύτερη μοτοσικλέτα της Petronas Yamaha με τον Φάμπιο Κουαρταραρό στη σέλα, ενώ Βινιάλες, Άλεξ Μάρκεθ κλείνουν την πεντάδα. Λεκουόνα, Ρινς, Ολιβέιρα, Κράτσλοου και Μιρ μπήκαν στη δεκάδα. Αίσθηση προκαλεί η απουσία των Ducati από τις κορυφαίες θέσεις. Καμία μοτοσικλέτα της φίρμας δεν έχει μπει στη δεκάδα και η πιο γρήγορη είναι αυτή του Μίλερ στην 11η θέση. Οπότε θα περάσουν όλοι από τη διαδικασία του Q1 στις κατατακτήριες δοκιμές και δεν θα μπουν αυτόματα στο Q2. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα από την τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών στην πίστα της Αραγονίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!