MotoGP FP2: Ο Τακάκι Νακαγκάμι παίρνει τη σκυτάλη

Πέτρος Σηφαλάκης
MotoGP FP2: Ο Τακάκι Νακαγκάμι παίρνει τη σκυτάλη
Στα... πάνω της είναι η Honda και στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών της Αραγονίας, με τον Τακάκι Νακαγκάμι της δορυφορικής LCR να προηγείται.

Ο Άλεξ Μάρκεθ έκανε εξαιρετική δουλειά στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών, στη δεύτερη περίοδο όμως, ο Τακάκι Νακαγκάμι τα κατάφερε ακόμη καλύτερα. Ο Ιάπωνας οδηγός της LCR Honda λίγο μετά από την ανακοίνωση ότι θα συνεχίσει με την ομάδα και για την επόμενη χρονιά, κατάφερε να κάνει έναν πολύ καλό χρόνο που τον έφερε στην πρώτη θέση της δεύτερης περιόδου των ελεύθερων δοκιμαστικών της Αραγονίας.

Είναι το δεύτερο συνεχόμενο τριήμερο που το MotoGP βρίσκεται εκεί και περιμένουμε ότι θα δούμε αρκετές ανατροπές που ίσως να μην τις φανταζόμαστε! Δεύτερος ο Μάβερικ Βινιάλες της Yamaha. Ο αναβάτης κατάφερε να ξεπεράσει τις σχετικά μέτριες επιδόσεις που είχε το πρωί, ενώ ο Καλ Κράτσλοου στην τρίτη θέση βελτιώθηκε επίσης. Φάμπιο Κουαρταραρό, Μιρ είναι στην πεντάδα και Ρινς, Λεκουόνα, Αλέιξ Εσπαργκαρό, Πολ Εσπαργκαρό και Άλεξ Μάρκεθ κλείνουν τους κορυφαίους δέκα. Δείτε αναλυτικά τους χρόνους και την κατάταξη ακριβώς από κάτω!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!