Ο Άλεξ Μάρκεθ τρέχει με στόχο τη νίκη

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Άλεξ Μάρκεθ τρέχει με στόχο τη νίκη
Ύστερα από δύο σερί εμφανίσεις που κατάφερε να ανέβει στη δεύτερη θέση του βάθρου, ο Άλεξ Μάρκεθ είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα και να κερδίσει έναν αγώνα.

Στην κατηγορία του MotoGP, ο Άλεξ Μάρκεθ κατάφερε να ανέβει για πρώτη φορά στο βάθρο στον αγώνα του Λε Μαν, ο οποίος έφερε τα πάνω κάτω με τη βροχή και τις ανατροπές του. Ο Ισπανός αναβάτης της Repsol Honda ήταν συγκεντρωμένος, κατάφερε με σωστές κινήσεις να περάσει πολλούς αντιπάλους και τελικά, έφτασε μέχρι και τη δεύτερη θέση. Στην ίδια θέση τερμάτισε και στον πρώτο αγώνα της Αραγονίας. Ο αδερφός του Μαρκ Μάρκεθ έκλεισε... στόματα και αναμφίβολα τώρα, έχει μεγαλύτερο κίνητρο από ποτέ για να αποδείξει την αξία του.

«Ανυπομονώ να τρέξω ξανά στην Αραγονία αυτό το Σαββατοκύριακο, έπειτα από ένα τόσο δυνατό Γκραν Πρι. Σίγουρα θα χρειαστούμε να δουλέψουμε σκληρά για να κρατήσουμε τις μπροστινές θέσεις, επειδή οι περισσότεροι αναβάτες θα κάνουν ένα βήμα μπροστά και θα είναι ακόμη ταχύτεροι στον δεύτερο γύρο. Το γνωρίζω γιατί έτσι έχει συμβεί και με εμένα στο παρελθόν, στους δύο σερί αγώνες. Ο στόχος μου παραμένει ο ίδιος: να δουλέψω στο πλάνο μου και να κάνω ένα βήμα παραπάνω στις κατατακτήριες. Έχουμε δουλειά ακόμη μπροστά μας. Αν καταφέρουμε να ξεκινήσουμε τον αγώνα όπως στους τελευταίους, θα είμαι πολύ χαρούμενος» είπε ο Άλεξ Μάρκεθ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!