Ο Μορμπιντέλι ταχύτερος στο FP3, σοβαρή πτώση ο Κουαρταραρό

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Μορμπιντέλι ταχύτερος στο FP3, σοβαρή πτώση ο Κουαρταραρό
Η τρίτη περίοδος των ελεύθερων δοκιμαστικών στην Αραγονία έφερε για ακόμη μια φορά τη Yamaha στην κορυφή με τον Φράνκο Μορμπιντέλι, ενώ ο Κουαρταραρό είχε ένα άσχημο high side.

Συνεχίζει στις πρώτες θέσεις η Yamaha και στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών, αν και αυτή τη φορά δεν είναι ο Βινιάλες της εργοστασιακής ομάδας, αλλά ο Φράνκο Μορμπιντέλι. Η ομάδα της Petronas Yamaha δείχνει πολύ δυνατή για ακόμη ένα τριήμερο, ωστόσο ο Φάμπιο Κουαρταραρό, ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος είχε ένα άσχημο high side που οδήγησε σε σοβαρή πτώση, παρόμοια με αυτή που είχε στο FP1 της Παρασκευής.

Ο Γάλλος μεταφέρθηκε αμέσως στο ιατρικό κέντρο της πίστας και αναμένουμε για να μάθουμε την κατάσταση της υγείας του. Πάντως δεν φάνηκε να είχε κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Πίσω από τον Μορμπιντέλι βρίσκεται ο Καλ Κράτσλοου, στη δεύτερη θέση και τρίτος ο Πολ Εσπαργκαρό. Μιρ, Άλεξ Μάρκεθ είναι στην πεντάδα και Νακαγκάμι, Ρινς, Αλέιξ Εσπαργκαρό, Ολιβέιρα και Μπίντερ είναι στη δεκάδα. Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα από την τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών του Σαββάτου, λίγο πριν από τις κατατακτήριες δοκιμές που θα κρίνουν τη σειρά εκκίνησης του αγώνα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!