Ντάνι Πεδρόσα: «Περισσότερες ευκαιρίες χωρίς τον Μαρκ Μάρκεθ»

Πέτρος Σηφαλάκης
Ντάνι Πεδρόσα: «Περισσότερες ευκαιρίες χωρίς τον Μαρκ Μάρκεθ»
Στο φετινό πρωτάθλημα του MotoGP, στο οποίο ο Μαρκ Μάρκεθ έχει τραυματιστεί και δεν συμμετέχει εδώ και πολλούς αγώνες, βλέπουμε πολλές ανακατατάξεις που με τον Μάρκεθ, ίσως να μην υπήρχαν.

Ο Ντάνι Πεδρόσα υπήρξε teammate του Μαρκ Μάρκεθ στη Repsol Honda για πολύ καιρό. Γνωρίζει από πρώτο χέρι το οδηγικό μεγαλείο του και λέει ότι τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα για όλους τους υπόλοιπους αναβάτες αν βρισκόταν στην πίστα και έτρεχε κανονικά. Στο φετινό πρωτάθλημα έχουμε δει εκπλήξεις, ανατροπές και πολλά περιστατικά που άλλαξαν τα προγνωστικά και ίσως η απουσία του Μάρκεθ να έπαιξε το ρόλο της.

«Δύσκολο να κερδίσεις με τον Μαρκ στην πίστα»

«Νομίζω ότι το πρωτάθλημα είμαι πολύ ανταγωνιστικό από μόνο του. Βλέπεις τους αναβάτες, αλλάζουν θέσεις κάθε εβδομάδα, μπορεί το ένα Σαββατοκύριακο να παλεύουν για το βάθρο και να βρίσκονται εκεί ενώ στο επόμενο, να μην είναι καν κοντά, ακόμη και στην ίδια πίστα! Φυσικά χωρίς τον Μαρκ Μάρκεθ όλοι έχουν περισσότερες ευκαιρίες για να ξεχωρίσουν. Στο τέλος όμως, ο Μάρκεθ είναι απλά ένας αναβάτης. Βρίσκεται στο βάθρο συνήθως, αλλά υπάρχει χώρος για ακόμη δύο άτομα. Οπότε θεωρώ ότι με τον Μαρκ στην πίστα το να κερδίσεις είναι πολύ πιο δύσκολο. Χωρίς εκείνον όμως, συνεχίζει να υπάρχει ανταγωνισμός στους αναβάτες» είπε ο Ντάνι Πεδρόσα για τον πρώην teammate του στο MotoGP.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!