ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Βινιάλες: «Πολύ καλύτερα από τον προηγούμενο αγώνα»

Βινιάλες: «Πολύ καλύτερα από τον προηγούμενο αγώνα»

Βινιάλες: «Πολύ καλύτερα από τον προηγούμενο αγώνα»

Το MotoGP έμεινε στο Μισάνο για δεύτερο Σαββατοκύριακο και εκεί, ο Μάβερικ Βινιάλες, έχει μια ακόμη ευκαιρία για να δει τι μπορεί να κάνει με τη μοτοσικλέτα του. 

Δύο συνεχόμενα Γκραν Πρι στο Μισάνο για το MotoGP, δύο συνεχόμενες pole position για τον Μάβερικ Βινιάλες στην ιταλική πίστα. Ο Ισπανός αναβάτης της εργοστασιακής Yamaha έχει πει πολλάκις ότι με τη μοτοσικλέτα του, τα πάει εξαιρετικά στα ελεύθερα δοκιμαστικά και τις κατατακτήριες δοκιμές, όμως στον αγώνα με γεμάτο το ντεπόζιτο βενζίνης, τα πράγματα δεν είναι το ίδιο καλά. Στην αρχή της εβδομάδας το MotoGP διοργάνωσε δοκιμές στην πίστα του Μισάνο για να πειραματιστούν οι κατασκευαστές, οι ομάδες και οι αναβάτες και ο Βινιάλες τότε δήλωσε ότι μάλλον κάτι βρήκαν, που θα τους βοηθήσει να συνεχίσουν με ένα καλό ρυθμό. Τώρα, μετά από τη νέα pole position που πήρε, είπε: 

«Αισθάνομαι πολύ καλύτερα από τον προηγούμενο αγώνα. Επίσης, αισθάνομαι πολύ καλά και σίγουρος για τον αγώνα της Κυριακής. Θεωρώ ότι έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με την τελευταία Κυριακή που τρέξαμε εδώ, η οποία δεν ήταν καλή. Τώρα είμαι πραγματικά χαρούμενος που βελτιώσαμε το set up μας. Αυτό με κάνει να νιώθω πιο ήρεμο. Η ομάδα έκανε τέλεια δουλειά σήμερα, κάτι που το χρειαζόμασταν γιατί είχαμε χαθεί λίγο με τα πειράματα από τα set up μας. Οπότε, είμαι αισιόδοξος και χαρούμενος» είπε ο Μάβερικ Βινιάλες. Στον αγώνα της Κυριακής λοιπόν, θα δούμε αν τα πράγματα που δοκίμασαν στη Yamaha έπιασαν τόπο, όχι μόνο στη μοτοσικλέτα του Ισπανού, αλλά και στου Βαλεντίνο Ρόσι, ο οποίος θα ξεκινήσει έβδομος, από την τρίτη σειρά στη σχάρα εκκίνησης.