MotoGP: Η σειρά της KTM στο FP2 του Μισάνο

Πέτρος Σηφαλάκης
MotoGP: Η σειρά της KTM στο FP2 του Μισάνο
Εντυπωσιακό αποτέλεσμα από τον Μπραντ Μπίντερ στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών του Μισάνο καθώς κατάφερε να είναι ο ταχύτερος, έστω και με ελάχιστη διαφορά από τον Τακάκι Νακαγκάμι.

Οι μοτοσικλέτες της KTM δείχνουν πολύ ανταγωνιστικές τελευταία και απόδειξη είναι η δεύτερη περίοδος των ελεύθερων δοκιμαστικών στο Μισάνο, όπου ο Μπραντ Μπίντερ κατάφερε να κάνει τον καλύτερο χρόνο. Στην πρώτη περίοδο, ο Πολ Εσπαργκαρό μπόρεσε να μπει στην τριάδα, οπότε βλέπουμε ότι η ομάδα έχει τις καλύτερες περγαμηνές για το Σαββατοκύριακο που έρχεται.

Πίσω από τον Μπίντερ στη δεύτερη θέση έχουμε τον Τακάκι Νακαγκάμι με μια κυριολεκτικά ελάχιστη διαφορά καθώς έμεινε πίσω μόλις για 2 χιλιοστά του δευτερολέπτου! Ουσιαστικά οι δύο οδηγοί έκαναν έναν αντίστοιχα καλό γύρο και τρίτος βρίσκεται ο Φάμπιο Κουαρταραρό με διαφορά 16 χιλιοστών του δευτερολέπτου. Γενικά όπως φαίνεται και στον πίνακα παρακάτω η πρώτη πεντάδα βρίσκεται πάρα πολύ κοντά σε χρόνους.

Τέταρτος είναι ο Μάβερικ Βινιάλες που το πρωί είχε τη 13η θέση, ενώ πέμπτος είναι ο Πολ Εσπαργκαρό. Πετρούτσι, Ολιβέιρα, Ζαρκό, Μιρ και Μπανάια είναι στη δεκάδα, ενώ ο Βαλεντίνο Ρόσι κατάφερε να ανέβει 12ος από τη 17η θέση που είχε το πρωί, ωστόσο ακόμη κι έτσι οι επιδόσεις του δεν επαρκούν για ένα καλό αποτέλεσμα. Δείτε παρακάτω τα ενδιαφέροντα αποτελέσματα από τη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών στο Μισάνο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!