ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Βαλεντίνο Ρόσι: «Εξαιρετικό συναίσθημα ότι βγήκε το καλεντάρι»

Βαλεντίνο Ρόσι: «Εξαιρετικό συναίσθημα ότι βγήκε το καλεντάρι»

Βαλεντίνο Ρόσι: «Εξαιρετικό συναίσθημα ότι βγήκε το καλεντάρι»

Ο αναβάτης της Yamaha, Βαλεντίνο Ρόσι, λέει ότι χάρηκε πολύ που έμαθε πότε θα ξεκινήσει ξανά να οδηγεί την αγωνιστική του μοτοσικλέτα. 

Η 25η σεζόν στην καριέρα του Βαλεντίνο Ρόσι έρχεται τον Ιούλιο, στη Χερέθ. Το MotoGP ανακοίνωσε κανονικά το νέο πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει 13 αγώνες κανονικά προγραμματισμένους για την Ευρώπη και μερικούς ακόμη εκτός της Γηραιάς Ηπείρου, οι οποίοι θα αποφασιστεί μέχρι τον Αύγουστο το αν τελικά θα γίνουν. 

«Με την καραντίνα εκτιμήσαμε περισσότερο τους αγώνες»

«Νομίζω όλοι αισθάνονται αυτό το εξαιρετικό συναίσθημα βλέποντας το νέο καλεντάρι του 2020. Είναι μια ανακούφιση για όλους στην ομάδα και για τους οπαδούς. Η καραντίνα που ίσχυε σχεδόν παντού ήταν μια περίεργη κατάσταση, αλλά απέδωσε και νομίζω ότι μας έκανε όλους να εκτιμήσουμε λίγο περισσότερο τους αγώνες. Μου έλειψε να οδηγώ την M1 μου. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε που ακριβώς είμαστε, έχει περάσει λίγος καιρός από τα τελευταία δοκιμαστικά. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε τα μέγιστα για να είμαστε στην εμπρός γραμμή ξανά και να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας» είπε ο Βαλεντίνο Ρόσι.