Συνεχίζει και το 2021 ο Βαλεντίνο Ρόσι 

Πέτρος Σηφαλάκης
Συνεχίζει και το 2021 ο Βαλεντίνο Ρόσι 
Περιμέναμε μια απάντηση από τον «Γιατρό» για να μάθουμε αν τελικά θα συνεχίσει να αγωνίζεται και μετά το 2020, η οποία μόλις ήρθε και είναι θετική.

Υποτίθεται ότι ο Βαλεντίνο Ρόσι θα έπρεπε να περιμένει μερικούς αγώνες, να δει πόσο ανταγωνιστικός θα είναι και μετά να αποφασίσει αν θα συνεχίσει στο MotoGP. Αυτό ήταν το σχέδιό του και έτσι ήθελε να κάνει, ο κορονοϊός όμως δεν του το επέτρεψε. Πλέον, με τους αγώνες να έχουν αργήσει τόσο πολύ να ξεκινήσουν, η Yamaha πίεσε τον Βαλεντίνο Ρόσι για να της δώσει μια απάντηση, αν θα συνεχίσει δηλαδή με τη δορυφορική ομάδα!

«Θέλω να τρέξω»

«Το να σταματήσω έτσι δεν θα είναι το καλύτερο. Η πρώτη μου επιλογή είναι να συνεχίσω, γιατί έχω κίνητρο και το θέλω. Όσο αισιόδοξος και να είμαι θα ξεκινήσουμε τον Αύγουστο και πρέπει να αποφασίσω νωρίτερα. Θέλω να συνεχίσω, αλλά πρέπει να το αποφασίσω χωρίς να έχω αγωνιστεί. Θα είναι καλύτερο να αγωνιστώ για άλλη μια σεζόν και μετά να αποσυρθώ. Θέλω να τρέξω» ήταν τα λόγια του Βαλεντίνο Ρόσι!

Να θυμίσουμε, ότι ο VR46 απέκτησε και νέο αρχιμηχανικό, ενώ τα αποτελέσματα από τα χειμερινά δοκιμαστικά ήταν αρκετά ενθαρρυντικά για εκείνον. Το 2020 θα είναι η τελευταία του χρονιά στην εργοστασιακή ομάδα της Yamaha, αφού τη θέση του θα την πάρει ο πολλά υποσχόμενος Φάμπιο Κουαρταραρό και η πρόταση της ομάδας για τον Ρόσι, είναι αν θα ήθελε να συνεχίσει με την Petronas Yamaha και πρόσβαση σε εργοστασιακό εξοπλισμό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!