Αβέβαιο το μέλλον του Ντοβιτσιόζο στο MotoGP

Πέτρος Σηφαλάκης
Αβέβαιο το μέλλον του Ντοβιτσιόζο στο MotoGP
Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο δήλωσε ότι δεν ξέρει πως θα συνεχίσει η καριέρα του στο άμεσο μέλλον και πρόσθεσε, ότι θα τον ενδιέφερε να τρέξει με αυτοκίνητα ή motocross.

Στο MotoGP έχει «παγώσει» ο χρόνος για την ώρα και οι αναβάτες έχουν όλο το χρόνο για να σκεφτούν για το μέλλον τους. Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο της Ducati δηλώνει ότι το συμβόλαιό του λήγει στο άμεσο μέλλον και δεν έχει σκεφτεί ακόμη πως θα συνεχίσει, αν θα μείνει στο MotoGP ή αν θα αποφασίσει να δοκιμάσει και κάτι άλλο στην αγωνιστική του καριέρα.

«Δεν έχω ξεκάθαρα σχέδια για το μέλλον μου. Θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες. Το SBK (Superbikes) δεν είναι στα σχέδιά μου, δεν ξέρω πόσο θα τρέχω ακόμη στο MotoGP αλλά όταν συνηθίσεις εκεί, δύσκολα πας στο SBK. Είναι ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα αλλά είναι και πολύ διαφορετικό. Έχω πάρα πολλά πρότζεκτ στο μυαλό μου και κλίνω πιο πολύ προς το motocross.

Επίσης, θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω και την εμπειρία με τέσσερις τροχούς. Υπάρχουν αυτοκίνητα που μου δίνουν την έκρηξη αδρεναλίνης που βιώνω και στη μοτοσικλέτα, όπως τα αυτοκίνητα των ράλι και του rallycross. Πέρυσι δοκίμασα ένα αυτοκίνητο του DTM στο Μισάνο, ήταν πολύ δύσκολο αλλά πέρασα πολύ καλά» είπε ο Ιταλός αναβάτης της Ducati.

Στη συνέχεια των δηλώσεών του είπε ότι εντυπωσιάστηκε πάρα πολύ με το νέο τετραετές συμβόλαιο του Μαρκ Μάρκεθ. Περίμενε, ότι ο Ισπανός θα αλλάξει ομάδα. «Δεν το περίμενα. Είχα ένα εντελώς διαφορετικό πλάνο στο μυαλό μου. Νόμιζα ότι θα αποδεχόταν την πρόκληση να πάει σε μια νέα μοτοσικλέτα. Μου μοιάζει με μια περίεργη επιλογή, σίγουρα υπάρχει κάτι στο παρασκήνιο που δεν γνωρίζουμε» ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!