Κουαρταραρό: «Δεν αντικαθιστώ τον Βαλεντίνο Ρόσι»

Πέτρος Σηφαλάκης
Κουαρταραρό: «Δεν αντικαθιστώ τον Βαλεντίνο Ρόσι»
Ο Φάμπιο Κουαρταραρό σέβεται το «βάρος» του ονόματος Βαλεντίνο Ρόσι και τονίζει ότι θα πάρει μεν τη θέση του στην εργοστασιακή ομάδα της Yamaha, όμως δεν θα τον αντικαταστήσει.

Ο τρόπος που ένας νεαρός πρωταγωνιστής του MotoGP θα χειριστεί τις πρώτες του επιτυχίες, κρίνει σε μεγάλο βαθμό την υποστήριξη που θα έχει στη συνέχεια από τον κόσμο. Ο Φάμπιο Κουαρταραρό δείχνει ότι ξέρει τι πρέπει να λέει και τι πρέπει να κάνει, γεγονός που αποδεικνύει ότι εκτός από μεγάλος αναβάτης που σίγουρα θα γίνει, θα παραμείνει προσγειωμένος χαρακτήρας.

Ο Φάμπιο Κουαρταραρό από το 2021 θα είναι στη θέση του Βαλεντίνο Ρόσι. Ο νεαρός Γάλλος, ξέρει πάρα πολύ καλά τι σημαίνει το όνομα Βαλεντίνο Ρόσι στο MotoGP και γνωρίζει ότι έχει εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Οπότε, είπε: «Δεν τον αντικαθιστώ. Απλώς ανεβαίνω στην εργοστασιακή ομάδα. Δεν έχει αποχωρήσει ακόμη από το MotoGP και μπορεί να συνεχίσει και να τρέχει. Αλλά τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, απλώς ανεβαίνω στην εργοστασιακή ομάδα, δεν αντικαθιστώ τον Βαλεντίνο Ρόσι».

Στη συνέχεια, είπε για το νέο του deal με τη Yamaha: «Χαίρομαι πραγματικά που υπέγραψα συμβόλαιο με τη Yamaha. Είμαι χαρούμενος που το ανακοινώσαμε. Τώρα το μέλλον μου είναι ξεκάθαρο για εμένα, ξέρω τι είναι πραγματικά καλό και θα εστιάσω στα τρία χρόνια συνεργασίας που έχω μπροστά μου με τη Yamaha. Ξέρω ήδη τη μοτοσικλέτα από πέρυσι οπότε θα μπορώ να ακολουθήσω στα επόμενα χρόνια». Ο εικοσάχρονος επίσης, δηλώνει ότι ο στόχος ενός Παγκόσμιου Πρωταθλήματος πάντα υπάρχει για έναν αναβάτη, όμως ακόμη το βλέπει ως ένα μακρινό όνειρο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!