Μορμπιντέλι: «Ο Ρόσι θα σταματήσει αν δεν βελτιωθεί»

Πέτρος Σηφαλάκης
Μορμπιντέλι: «Ο Ρόσι θα σταματήσει αν δεν βελτιωθεί»
Ο Φράνκο Μορμπιντέλι, γνωρίζει πάρα πολύ καλά τον «Γιατρό» και λέει ότι αν δεν επιστρέψει σε θετικά αποτελέσματα, τότε θα φύγει από το MotoGP.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι είναι ο μεγαλύτερος αναβάτης σήμερα, στο MotoGP. Όταν λέμε μεγαλύτερος, εννοούμε σε ηλικία, πολλοί όμως πιστεύουν ότι είναι ο μεγαλύτερος και σε προσωπικότητα, αλλά και σε επιτεύγματα. Όπως κι αν έχει, ο Ρόσι το 2019 δεν τα πήγε καλά. Η ταχύτητά του ήταν μέτρια, σπάνια έδειχνε τι μπορεί να κάνει και η μοτοσικλέτα, συνεχίζει να μην του ταιριάζει πλήρως, ώστε να τρέξει όπως ο ίδιος θα επιθυμούσε. Ο Φράνκο Μορμπιντέλι, είπε:

«Στον Βαλεντίνο αρέσουν πάρα πολύ οι αγώνες. Του αρέσει πολύ όμως και να κερδίζει, να παλεύει για τις πρώτες θέσεις. Δεν θα συνεχίσει, αν είναι να δίνει μάχες για την όγδοη ή τη δέκατη θέση. Το 2019 δεν ήταν η σεζόν που περίμενε. Τώρα, ελπίζει για περισσότερα. Αν δεν βελτιωθεί, τότε θα αποχωρήσει». Κάπως έτσι, καταλαβαίνουμε ότι οι πρώτοι αγώνες της σεζόν θα είναι πάρα πολύ σημαντικοί για τον Βαλεντίνο Ρόσι.

Η ψυχολογία του θα παίξει τεράστιο ρόλο και αν τα αποτελέσματα είναι καλά, τότε θα παλέψει πολύ μέσα στη σεζόν! Σε περίπτωση που φύγει, δημιουργείται μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιος θα πάρει τη θέση του τελικά, στην εργοστασιακή ομάδα της Yamaha. Ο Φάμπιο Κουαρταραρό πάντως, έχει δώσει τα καλύτερα δείγματα γραφής και είναι από τους λίγους αναβάτες που έχουν καταφέρει να κλέψουν τόσο γρήγορα την παράσταση. Αισθάνθηκε τέλεια στη Yamaha με τη μια, οπότε μοιάζει να είναι ανάμεσα στα φαβορί...

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!