Φάμπιο Κουαρταραρό: «Θεός, άγγελος και διάβολος ο Μάρκεθ»

Πέτρος Σηφαλάκης
Φάμπιο Κουαρταραρό: «Θεός, άγγελος και διάβολος ο Μάρκεθ»
Ο Φάμπιο Κουαρταραρό μίλησε για διάφορους αναβάτες του MotoGP, είπε ποιο είναι το είδωλό του και έδωσε τους δικούς του χαρακτηρισμούς για τον Μαρκ Μάρκεθ.

Ο Μαρκ Μάρκεθ νωρίτερα μέσα στη χρονιά, είχε πει ότι ο Φάμπιο Κουαρταραρό θα είναι ένας από τους μεγάλους αντιπάλους του στο μέλλον. Ο νεαρός Γάλλος έχει τρομερές προοπτικές, δείχνει πάρα πολύ γρήγορος και σίγουρα με μια καλή μοτοσικλέτα θα ανέβει στα ψηλότερα σκαλοπάτια του πρωταθλήματος. Είπε ότι διάλεξε το προσωνύμιο "The Devil" επειδή «θέλω πάντα να είμαι μπροστά, αυτό σημαίνει για εμένα».

Επίσης, αποκάλυψε ότι το είδωλό του, είναι ο Βαλεντίνο Ρόσι λέγοντας «με σημάδεψε. Ο Ρόσι ήταν πάντοτε το είδωλό μου! Πριν από χρόνια ήθελα να αγωνιστώ μαζί του, ως αντίπαλός του και το κατάφερα. Τώρα για το μέλλον δεν ξέρω, αλλά το να είσαι δίπλα στο είδωλό σου είναι πάντα εκπληκτικό». Τέλος, για τον Μαρκ Μάρκεθ, είπε:

«Είναι και θεός και άγγελος και διάβολος! Και τα τρία μαζί. Φέτος η σταθερότητά του ήταν εντυπωσιακή. Πραγματικά δεν ξέρω πώς να τον χαρακτηρίσω.Το μόνο σίγουρο είναι ότι για να κερδίσεις πρέπει να δουλέψεις πολύ σκληρά». Στη συνέχεια, ερωτήθηκε αν θεωρεί τον εαυτό του τον «μεγαλύτερο αντίπαλο» του Μαρκ Μάρκεθ και είπε: Ο μεγάλος του αντίπαλος όχι, αλλά ένας από τους αντιπάλους του. Αν συνεχίσουμε έτσι κι έχουμε μια καλή μοτοσυκλέτα του χρόνου, θα παλεύω μαζί του. Ίσως όχι για τον τίτλο, αλλά θα παλεύω μαζί του».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!