Λιούις Χάμιλτον: «Θα δυσκολευτούμε φέτος πάρα πολύ...»

Γιώργος Βαρίνος
Λιούις Χάμιλτον: «Θα δυσκολευτούμε φέτος πάρα πολύ...»
Με ένα ρεσιτάλ αντάξιο των τίτλων του και των ρεκόρ του, ο Λιούις Χάμιλτον άντεξε την πίεση του πιο γρήγορου Μαξ Φερστάπεν και πήρε δύσκολα, μια πανάξια νίκη που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στο πρωτάθλημα στη συνέχεια.

Η απίθανη αυτή νίκη του Σερ Λιούις Χάμιλτον, έδειξε ξεκάθαρα σε όλους πόσο οδηγάρα είναι ο Πρωαθλητής και πως δεν φτάνει να έχεις το πιο γρήγορο μονοθέσιο για να νικήσεις. Ο Μαξ Φερστάπεν είχε τις ικονότητες καθώς είναι ένας εκπληκτικός οδηγός και είχε και το ταχύτερο μονοθέσιο κι όμως, αυτό δεν έφτασε για να καταφέρει να πάρει τη νίκη που την κατέκτησε δύσκολα ο Λιο΄ύις Χάμιλτον.

Στο τέλος του αγώνα ο Πρωταθλητής ανέφερε τα εξής: «Είχαμε μια καταπληκτική επιθετική στρατηγική σε αυτόν που μπορούμε να πούμε πως ήταν ένας από τους πιο δύσκολους αγώνες. Δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ. Ξέραμε ότι το γρήγορο pit stop θα μας άλλαζε πάρα πολύ τη στρατηγική μας καθώς θα δεχόμασταν πίεση από την Red Bull. Στο τέλος ήταν πολύ δύσκολη η εξίσωση που έπρεπε να λύσουμε, να κρατήσουμε λάστιχα για τον τερματισμό. Αλλά τα καταφέραμε και είμαι πολύ χαρούμενος. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και στη Formula 1 που ξεκίνησε κανονικά η σεζόν. Μου αρέσουν οι προκλήσεις. Ακόμα μου αρέσει αυτό που κάνουμε. Θα μας βάζουν δύσκολα από την Red Bull και έχουμε μια μεγάλη πρόκληση να αντιμετωπίσουμε. Στις χειμερινές δοκιμές ήμασταν 6-8 δέκατα πιο πίσω. Κάναμε πολύ μεγάλη δουλειά την τελευταία εβδομάδα για να μειώσουμε αυτή την διαφορά. Είμαι πάρα πολύ περήφανος για όλους στην ομάδα.»

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!