Ο Φερστάπεν δεν μετάνιωσε για το όχι του στη Mercedes

Πέτρος Σηφαλάκης
Πίσω στο 2014, η Mercedes είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον Μαξ Φερστάπεν, με τον Ολλανδό να μην ανταποκρίνεται και να διαλέγει τελικά τη Red Bull, κάτι που -όπως δηλώνει ο Mad Max- δεν το έχει μετανιώσει μέχρι σήμερα!

Η Mercedes χωρίς αμφιβολία, είναι η πιο δυνατή ομάδα της Formula 1 από τότε που ξεκίνησε η υβριδική εποχή του σπορ. Έχει κατακτήσει από τότε όλα τα πρωταθλήματα ομάδων και οδηγών, έχει ένα μοναδικό σερί και οι περισσότεροι πιλότοι θα ήθελαν να τρέχουν για λογαριασμό της ώστε να έχουν πρόσβαση στο φοβερό μονοθέσιο που φτιάχνει για κάθε χρονιά.

Η Mercedes το 2014 είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον Φερστάπεν. Ωστόσο ο Ολλανδός δεν προχώρησε τελικά σε συμφωνία και σήμερα λέει ότι δεν το έχει μετανιώσει. Η θέση του άλλωστε ως ο «πρώτος» οδηγός της Red Bull είναι πάρα πολύ σημαντική και έχει όλη την προσοχή της ομάδας πάνω του.

«Στο μέλλον δεν ξέρουμε τι θα συμβεί»

«Νομίζω ότι τελικά κάναμε τη σωστή επιλογή εκείνη τη φορά. Όλοι μας συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε στο έπακρο αυτή μας την απόφαση. Θεωρώ ότι στη Red Bull ο Μαξ είχε τρομερή καθοδήγηση και προετοιμάστηκε φοβερά για το ντεμπούντο του στη Formula 1. Είμαστε στη Red Bull και αισθανόμαστε απίστευτα άνετα εκεί. Στο μέλλον δεν ξέρουμε τι θα συμβεί, αλλά στην παρούσα φάση είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με τις επιλογές που έχουμε κάνει» είπε ο μάνατζερ του Μαξ Φερστάπεν.