Βολφ: «Δεν θέλουμε να συγκρίνουμε τον Ράσελ με τον Μπότας»

Πέτρος Σηφαλάκης
Βολφ: «Δεν θέλουμε να συγκρίνουμε τον Ράσελ με τον Μπότας»
Η προσωρινή έλευση του Τζορτζ Ράσελ στην ομάδα της Mercedes έγινε αφορμή για διάφορες φήμες και ο Τότο Βολφ απαντάει στην πιο διάσημη: είναι ένα... τεστ για το ποιος θα βρίσκεται στην ομάδα από το 2022;

Τα πράγματα σε τάξη φρόντισε να βάλει ο Τότο Βολφ γύρω από τις διάφορες φήμες που ακούστηκαν με την έλευση του Τζορτζ Ράσελ στη Mercedes. Ο Ράσελ αντικαθιστά τον Λιούις Χάμιλτον που βγήκε θετικός στον κορονοϊό και άφησε προσωρινά τη θέση του στη Williams, οπότε πολλοί έσπευσαν να βγάλουν συμπεράσματα.

Θα δει η Mercedes, λέει, τις διαφορές των Ράσελ και Μπότας με το ίδιο αυτοκίνητο στις ίδιες συνθήκες και μάλιστα, σε ελεύθερα δοκιμαστικά, κατατακτήριες και αγώνα, για να αποφασίσει αν θα προωθήσει τον Ράσελ στην πρώτη ομάδα της Mercedes ή αν θα κρατήσουν τον Μπότας, μετά τη λήξη του σημερινού συμβολαίου του τελευταίου στο φινάλε του 2021. Το σενάριο ευσταθεί, αλλά ο Τότο Βολφ μίλησε και κράτησε τις ισορροπίες.

«Είμαστε πιστοί στον Βαλτέρι»

«Όχι, ούτε καν. Άκουσα αυτή τη φήμη. Φυσικά δεν μπορείς να πεις ότι εδώ έχουμε μια μάχη για το ποιος θα μείνει στην ομάδα μετά το 2021. Φυσικά μιλάμε μόνο για έναν, άντε δύο αγώνες. Αυτό δεν σου δίνει τα απαραίτητα δεδομένα για να πάρεις μια τέτοια απόφαση.

Αν ο Τζορτζ τα πάει καλά τότε είναι μια ένδειξη ότι μια μέρα, αν βρίσκεται σε ένα καλό αυτοκίνητο θα μπορεί να ελπίζει για νίκες και παγκόσμια πρωταθλήματα. Αλλά αυτό είναι κάπως μακριά. Το ξέρει και ο ίδιος, πρέπει να αποδείξει με μια σταθερή απόδοση και χωρίς λάθη. Αλλά δεν είναι μάχη μεταξύ των δύο. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον Βαλτέρι, είμαστε πιστοί σε αυτόν όπως πάντα ήμασταν και αυτή είναι η θέση μας» είπε ο Τότο Βολφ.

Ακολουθήστε την σελίδα του InMotion στο Facebook!