ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Έκλεστον: «Ο πατέρας του Μικ Σουμάχερ δεν... επαναλαμβάνεται»

Έκλεστον: «Ο πατέρας του Μικ Σουμάχερ δεν... επαναλαμβάνεται»

Έκλεστον: «Ο πατέρας του Μικ Σουμάχερ δεν... επαναλαμβάνεται»

Ο Μπέρνι Έκλεστον αναγνωρίζει ότι ο Μικ Σουμάχερ είναι ένας καλός οδηγός, λέει ωστόσο ότι το φαινόμενο Μίκαελ Σουμάχερ, πατέρα του Μικ, δεν γίνεται να έρθει ξανά στη Formula 1. 

Θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι είναι ζήτημα χρόνου να δούμε τον Μικ Σουμάχερ στη Formula 1. Ο γιος του Μίκαελ Σουμάχερ τα πάει περίφημα στη Formula 2 και μάλιστα, στο τέλος της χρονιάς θα τον δούμε σε ελεύθερα δοκιμαστικά πίσω από το τιμόνι της Alfa Romeo του Αντόνιο Τζιοβινάτσι, όμως ο Μπέρνι Έκλεστον πιστεύει ότι δεν θα πρέπει να έχουμε και πάρα πολλές προσδοκίες. 

«Ο Μικ είναι ένα καλό παιδί που κάνει καλά τη δουλειά του. Θα τρέχει στη Formula 1 από τον επόμενο χρόνο. Αλλά, μην περιμένετε πάρα πολλά από εκείνον. Η ιστορία του πατέρα του δεν γίνεται να επαναληφθεί, δεν υπάρχει άλλος Μίκαελ» ήταν τα λόγια του 90χρονου πρώην αφεντικού της Formula 1. 

Φέτος πάντως, ο Μικ έχει καταφέρει να βρίσκεται μπροστά στη βαθμολογία της Formula 2 κατά 22 βαθμούς από τον δεύτερο. Από την επόμενη χρονιά ίσως ανοίξει η πόρτα της Formula 1 για εκείνον, πιθανότατα στην ομάδα της Haas που υπάρχουν ελεύθερες θέσεις. Οι φήμες έλεγαν ότι θα πάει στην Alfa Romeo Racing στη θέση του Αντόνιο Τζιοβινάτσι, η ομάδα ωστόσο αποκάλυψε ότι για το 2021 θα κρατήσει το ίδιο ρόστερ οδηγών, δηλαδή τον Τζιοβινάτσι και τον Κίμι Ράικονεν.