Ράικονεν και Τζιοβινάτσι συνεχίζουν στην Alfa Romeo για το 2021

Πέτρος Σηφαλάκης
Ράικονεν και Τζιοβινάτσι συνεχίζουν στην Alfa Romeo για το 2021
Το ίδιο δίδυμο οδηγών της θα διατηρήσει η Alfa Romeo και για την επόμενη χρονιά της Formula 1, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα.

Η Alfa Romeo Racing ανακοίνωσε τους οδηγούς που θα έχει στο ρόστερ της το 2021, το οποίο δεν αλλάζει από το σημερινό! Κίμι Ράικονεν και Αντόνιο Τζιοβινάτσι θα οδηγούν τα δύο μονοθέσια της ομάδας για τη νέα χρονιά, ενώ το δίδυμο των οδηγών της δεν έχει αλλάξει εδώ και δύο σεζόν. Του 2021, θα είναι η τρίτη σεζόν με τους ίδιους οδηγούς.

«Είμαι εδώ επειδή πιστεύω το πρότζεκτ της ομάδας»

«H Alfa Romeo Racing είναι κάτι περισσότερο από ομάδα για εμένα, είναι μια δεύτερη οικογένεια. Πολλά από τα πρόσωπα που είχα γύρω μου όταν έκανα το ντεμπούτο μου το 2001 συνεχίζουν να βρίσκονται εδώ, υπάρχει μια μοναδική ατμόσφαιρα που μου δίνει το επιπλέον κίνητρο για να συνεχίζω στη 19η σεζόν μου στο σπορ, που θα συμπληρώνω του χρόνου.

Δεν θα ήμουν εδώ αν δεν πίστευα στο πρότζεκτ της ομάδας και αν δεν πίστευα ότι μαζί, μπορούμε να το πετύχουμε. Είμαστε μια ομάδα που εκτιμάμε τη σκληρή δουλειά και αυτό ταιριάζει με εμένα. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα χρονιά και ελπίζω να κάνουμε μερικά βήματα μπροστά για να παλέψουμε στη μεσαία κατηγορία» είπε ο Κίμι Ράικονεν με την ανακοίνωση ότι θα συνεχίσει στην ομάδα του και το 2021.

Από την άλλη έχουν μπει ερωτηματικά σχετικά με το ντεμπούτο του Μικ Σουμάχερ στη Formula 1. Το πλάνο έδειχνε ότι θα μπορούσε να πάρει τη θέση του Αντόνιο Τζιοβινάτσι στην Alfa Romeo Racing και μάλιστα είχαν ακουστεί πολλές φήμες περί αυτού. Μάλλον, θα πάει στη Haas η οποία επίσης βρίσκεται πολύ κοντά με τη Ferrari και τη Ferrari Academy, μαζί με ακόμη έναν νέο οδηγό από τις ακαδημίες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!