Aoρίστου χρόνου το συμβόλαιο του Φέτελ με την Aston Martin

Gazzetta team
Aoρίστου χρόνου το συμβόλαιο του Φέτελ με την Aston Martin
H γερμανική ‘’Bild’’ αναφέρει ότι στο συμβόλαιο μεταξύ του Φέτελ και της Aston Martin δεν προβλέπεται συγκεκριμένη διάρκεια ισχύος, καθώς τα δύο μέρη θα αποφασίζουν στο τέλος κάθε σεζόν τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Ενα χρόνο και από εκεί και μετά βλέπουμε. Κάπως έτσι θα μπορούσαμε να περιγράψουμε τον όρο σχετικά με τη διάρκεια του συμβολαίου του Σεμπάστιαν Φέτελ με την Aston Martin. Ως γνωστόν, ο Γερμανός πιλότος της Formula 1 θα μεταπηδήσει το 2021 από τη Ferrari στην Aston Martin, όπως θα ονομάζεται από του χρόνου η ομάδα της Racing Point και σύμφωνα με τη γερμανική ‘’Bild’’ το νέο του συμβόλαιο δεν θα έχει συγκεκριμένη διάρκεια ισχύος.

Η γερμανική εφημερίδα επικαλείται δικές της πηγές, σύμφωνα με τις οποίες θα συνεννούνται στο τέλος κάθε χρονιάς η Aston Martin και ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 για τη συνέχιση ή όχι της συνεργασίας μεταξύ τους. Πάντως δεν υπήρξε μέχρι στιγμής κάποια επιβεβαίωση ή διάψευση του συγκεκριμένου δημοσιεύματος.

Ο 33χρονος Γερμανός δήλωσε χθες σχετικά με το ίδιο θέμα, ότι και τα δύο μέρη προσβλέπουν σε μία συνεργασία με μακροπρόθεσμο ορίζοντα, χωρίς να προχωρήσει ωστόσο σε λεπτομέρειες.

Να σημειώσουμε, ότι πριν την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του Φέτελ στην Aston Martin είχαν υπάρξει δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι το συμβόλαιο θα είχε τριετή διάρκεια.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!