Πατέρας στα 90 του ο Εκλεστον!

Gazzetta team
Πατέρας στα 90 του ο Εκλεστον!
Ο ενενηντάχρονος Μπέρνι Εκλεστον έγινε για τέταρτη φορά πατέρας και απέκτησε τον πρώτο του γιο από τη Βραζιλιάνα σύζυγό του Φαμπιάνα. Το νέο μέλος της οικογένειας ονομάζεται Έις, ενώ ο αειθαλής Βρετανός έχει ήδη δισέγγονα!

Εχει δισέγγονα και τώρα έγινε και πάλι πατέρας! Ο λόγος για τον ενενηντάχρονο πλέον Μπέρνι Εκλεστον, που απέκτησε τον πρώτο του γιο τον οποίο έφερε στον κόσμο η 44χρονη σύζυγός του Φαμπιάνα σε μαιευτήριο της Ελβετίας. Ο ευτυχισμένος πατέρας τηλεφώνησε σε φίλο του δημοσιογράφο, στον οποίο δήλωσε ότι «έχουμε έναν γιο που ονομάζεται Έις. Είμαι τόσο υπερήφανος!»

Τοκετός 25 λεπτών

Μητέρα και βρέφος χαίρουν άκρας υγείας, ενώ η Φαμπιάνα αποκάλυψε ότι «όλα έγιναν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Μετά από 25 λεπτά ολοκληρώθηκε ο τοκετός. Ευχαριστώ τον Θεό».

Αρχές Απριλίου είχε επιβεβαιώσει ο Μπέρνι Εκλεστον τις φήμες, ότι η Βραζιλιάνα σύζυγός του είναι έγκυος. Ο ίδιος είχε δηλώσει τότε ότι «όπως όλοι οι γονείς έχουμε μόνον μία επιθυμία, να έρθει το παιδί υγιές στον κόσμο». Η Φαμπιάνα είχε συμπληρώσει πάντως με νόημα για το παιδί τους, ότι «ελπίζω να μην εκφράσει ποτέ την πρόθεση, να ασχοληθεί με κάτι σε σχέση με τη Formula 1».

Το πρώτο του αγόρι

Εκείνη την περίοδο βρισκόταν το ζευγάρι στη φάρμα του στη Βραζιλία, ενώ τον Μάιο επέστρεψε στο Γκστάαντ της Ελβετίας όπου το πρώην αφεντικό της Formula 1 κατοικεί σε ένα ιδιόκτητο πολυτελές σαλέ και διαχειρίζεται το δικό του ξενοδοχείο με το όνομα ‘’Olden’’.

Το νέο μέλος είναι το τέταρτο παιδί του ερωτιάρη Βρετανού, του οποίου η μεγαλύτερη κόρη Ντέμπορα από τον πρώτο του γάμο με την Άιβι είναι σήμερα 65 ετών και έχει χαρίσει στον Μπέρνι ήδη δισέγγονα. Η Κροάτισσα Σλάβιτσα, με την οποία ήταν παντρεμένος ο Εκλεστον για 28 χρόνια και πήρε διαζύγιο το 2011, γέννησε δύο κορίτσια, την 32χρονη σήμερα Πέτρα και την 36χρονη Ταμάρα. Ετσι μετά από τρία κορίτσια, έγινε ο ηλικιωμένος Βρετανός για πρώτη φορά πατέρας και ενός γιου!

Ευγνώμων που ζει

Το γεγονός πάντως ότι βιώνει μία τέτοια εμπειρία στα 90 του δεν το αντιμετωπίζει ο ίδιος ως πρόβλημα ούτε και τον πτοεί. Όπως είχε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο σε συνέντευξή του στην ελβετική εφημερίδα ‘’Blick’’, «στην ηλικία μου δεν έχεις πλέον κανένα φόβο μπροστά στον θάνατο. Είσαι απλά και μόνον ευγνώμων. Το μόνο σημαντικό είναι, να έχουν την υγεία τους η Φαμπιάνα και το μωρό. Η γέννηση του πρώτου γιου μου, θα αναδειχθεί σίγουρα και πάλι σε μία κορυφαία στιγμή στη ζωή μου».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!