Μεγάλος θαυμαστής του Νοβίτσκι ο Χάμιλτον

Gazzetta team
Μεγάλος θαυμαστής του Νοβίτσκι ο Χάμιλτον
Ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 δήλωσε μεγάλος φαν του θρύλου του ΝΒΑ και μάλιστα τον προσκάλεσε να παρακολουθήσει ένα Γκραν Πρι.

Στο Βερολίνο έγινε συνάντηση δύο γιγάντων του αθλητισμού στο πλαίσιο των βραβείων Laureus. Αναφερόμαστε στον θρύλο του ΝΒΑ, Ντιρκ Νοβίτσκι και στον έξι φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον, που τιμήθηκαν ιδιαιτέρως σε αυτή τη λαμπρή εκδήλωση. Ο πρωταθλητής του 2011 στο ΝΒΑ βραβεύθηκε για τη συνολική καριέρα του στο μπάσκετ, ενώ ο οδηγός της Mercedes έλαβε το βραβείο του Αθλητή της Χρονιάς!

Ο Χάμιλτον και ο Νοβίτσκι είχαν μία σύντομη συνομιλία μεταξύ τους, κατά τη διάρκεια της οποίας άστραψαν τα φλας των φωτογράφων. Λίγες ημέρες αργότερα αποκάλυψε ο Βρετανός στη γερμανική εφημερίδα Bild, τι είναι αυτό που τον ενώνει με τον Νοβίτσκι. Όπως ανέφερε ο Χάμιλτον χαρακτηριστικά, «έχω δει τον Ντιρκ να παίζει μπάσκετ, τον θαύμαζα ανέκαθεν. Όποτε συναντιόμασταν, μου συμπεριφερόταν πάντοτε με πολύ μεγάλο σεβασμό. Είμαι μεγάλος θαυμαστής του»!

Κάλεσε τον Νοβίτσκι ο Χάμιλτον

«Θα ήθελα να καλέσω αυτόν και την οικογένειά του κάποια στιγμή σε έναν αγώνα», συμπλήρωσε ο 35χρονος οδηγός της Formula 1.

Τώρα πλέον θα έχει ο Ντιρκ Νοβίτσκι αρκετό χρόνο για να παρακολουθήσει ένα Γκραν Πρι, καθώς αποσύρθηκε από την ενεργό δράση μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας σεζόν του ΝΒΑ. Να σημειώσουμε ότι το Γκραν Πρι των ΗΠΑ προβλέπεται να γίνει στις 25 Οκτωβρίου και ότι η πίστα του Όστιν απέχει κάτι λιγότερο από τέσσερις ώρες με το αυτοκίνητο από το Ντάλας του Τέξας, όπου διαμένει ο 41χρονος πρώην μπασκετμπολίστας.

O Noβίτσκι στον τελευταίο του αγώνα στο ΝΒΑ.

Στο παρελθόν είχαν προσπαθήσει να πείσουν οι διοργανωτές του Γκραν Πρι των ΗΠΑ τον Ντιρκ Νοβίτσκι να επισκεφθεί την πίστα και να παρακολουθήσει τον αγώνα, ωστόσο οι προσπάθειές τους δεν στέφθηκαν μέχρι σήμερα με επιτυχία. Μακάρι να τον μεταπείσει ο θαυμαστής του, Λιούις Χάμιλτον.

Όσον αφορά στα δοκιμαστικά της Βαρκελώνης, δήλωσε ο Χάμιλτον μετά την ολοκλήρωση της έκτης ημέρας τα εξής: «Το αυτοκίνητο είναι καλύτερο από ό,τι τον τελευταίο χρόνο. Θα ήθελα να έχω κάνει ακόμη περισσότερους γύρους. Δεν γνωρίζουμε πραγματικά, πού βρισκόμαστε σε σχέση με τους αντιπάλους μας». Η εφετινή σεζόν της Formula 1 θα ξεκινήσει καλώς εχόντων των πραγμάτων στις 15 Μαρτίου στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, αν και ο κοροναϊός καραδοκεί και υπάρχει πάντα ορατός ο κίνδυνος της ακύρωσης ή της αναβολής του αγώνα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!