Συνεχίζει το σερί η Mercedes και στα τρίτα δοκιμαστικά

Gazzetta team
Ο Βαλτέρι Μπότας επικράτησε στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών στη Γαλλία συνεχίζοντας την καλή εμφάνιση των Mercedes και ευχάριστη έκπληξη ήταν οι άλλοι δύο οδηγοί που συμπλήρωσαν τις τρεις πρώτες θέσεις!

Ασταμάτητη δείχνει η Mercedes τις δύο πρώτες ημέρες στη Γαλλία και έχει καταφέρει να κρατήσει την πρωτιά και στις τρεις περιόδους των ελεύθερων δοκιμαστικών. Σήμερα, στο FP3, ο Βαλτέρι Μπότας έκανε τον ταχύτερο γύρο και βρέθηκε στην πρώτη θέση. Η μεγαλύτερη έκπληξη ωστόσο, έρχεται από τη δεύτερη και την τρίτη θέση!

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Ο Σάινθ της Renault και ο Λεκλέρκ της Alfa Romeo Sauber κατάφεραν να μπουν στις θέσεις «βάθρου», δείχνοντας πως έχουν πολύ καλό ρυθμό! Η βρεγμένη πίστα έφερε και τον Αλόνσο σε υψηλή θέση, αφού κατάφερε να έρθει τέταρτος και ο Σεμπάστιαν Φέτελ κλείνει την πεντάδα. Φαντούρν, Γκασλί, Έρικσον, Πέρεθ και Ρικιάρντο είναι οι υπόλοιποι οδηγοί της δεκάδας και αν αναρωτιέστε που βρίσκεται ο Χάμιλτον, ο Ράικονεν και ο Φερστάπεν, η απάντηση είναι στην δωδέκατη, τη δέκατη τρίτη και την εικοστή θέση. Δείτε τα αποτελέσματα, αναλυτικά!