DUCATI SCRAMBLER ICON: Ταιριαστή με την ελληνική πραγματικότητα

Γιώργος Βαρίνος
Δεν θυμάμαι ποτέ να ενθουσιάστηκα τόσο πολύ από μια μοτοσυκλέτα σε δοκιμή. Η Scrambler Icon είναι σχεδόν η τέλεια μοτοσυκλέτα για την ελληνική πραγματικότητα.

Σε αυτή τη δουλειά, του δημοσιογράφου-δοκιμαστή αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, πολύ σπάνια εντυπωσιάζεσαι και... πάρα πολύ σπάνια ενθουσιάζεσαι με ένα νέο μοντέλο. Η νέα Scrambler Icon, είναι ένα τέτοιο παράδειγμα ενός σχεδόν τέλειου προϊόντος. Σύμφωνα με την Ducati, η Scrambler είναι σαν να μην σταμάτησε ποτέ την παραγωγή της, και αν συνέχιζε να παράγεται θα ήταν ακριβώς όπως αυτή που είναι σήμερα διαθέσιμη. H Scrambler δεν είναι απλώς μια μοτοσυκλέτα, πρόκειται ουσιαστικά για ένα οικοσύστημα. Η γκάμα περιλαμβάνει τέσσερις εκδόσεις, την «Full Throttle», την «Cafe Racer», την «Desert Sled» γι αυτούς που έχουν χωμάτινες ανησυχίες αλλά και την «Icon» που είναι η βασική καθημερινή έκδοση και το αντικείμενο της δοκιμής μας. Θεωρητικά η Icon, απευθύνεται σε αυτούς που η καθημερινότητα, τούς επιβάλλει την κίνηση στην πόλη όλη την εβδομάδα, αλλά που αποζητούν μια premium επιλογή και μοναδικό design.

Με έναν σιδηρόφρακτο και δοκιμασμένο, αερόψυκτο desmo κινητήρα 803 κ.εκ., με 73 ίππους, που προέρχεται από την Monster 796, αλουμινένιο ψαλίδι και καπάκια κινητήρα, μεταλλικό ρεζερβουάρ σε σχήμα σταγόνας, LED φώτα και LCD όργανα, η νέα Scrambler υπόσχεται συγκινήσεις και πολυετή χρήση καθώς διαθέτει διαχρονικό στυλ. Με το ραφιναρισμένο στα σημεία αυτό μοντέλο, η Ducati ανοίγεται προς ένα ευρύ κοινό μοτοσυκλετιστών, τόσο στους πιο έμπειρους όσο και σε αυτούς που τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο, αλλά και σε δυναμικές γυναίκες που ψάχνουν μια μοτοσυκλέτα που να τους εκφράζει. Η Scrambler είναι μια χαμηλή, διασκεδαστική και εύκολη στην οδήγηση μοτοσυκλέτα που με όπλο της την ποιότητα Ducati, την εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας Kosmocar αλλά και την ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή θα αποτελέσει σίγουρα μια σοβαρή επιλογή σε κάθε νέο ή... πολύ έμπειρο μοτοσυκλετιστή που θέλει, ασφάλεια,στυλ και διαχρονικότητα... Στο δρόμο δείχνει ιδιαίτερα στιβαρή και με το...

Διαβάστε ολόκληρη την δοκιμή εδώ!