Απέρριψε πρόταση από την Ducati ο Στόνερ

Γιώργος Βαρίνος
Απέρριψε πρόταση από την Ducati ο Στόνερ
Ο Κέισι Στόνερ απέρριψε την πρόταση της Ducati να αντικαταστήσει τον τραυματία Αντρέα Ιανόνε, όπως αποκάλυψε ο Πάολο Σιαμπάτι.

Αφού ο Αντρέα Ιανόνε θα είναι απών και από το Γκραν Πρι της Ιαπωνίας, η Ducati έψαξε για τον αντικαταστάτη του πριν αποφασίσει να πορευτεί μόνο με τον Αντρέα Ντοβιζιόζο στο Μότετζι. Ένας από τους υποψήφιους να είναι ο Κέισι Στόνερ.

Όπως αποκάλυψε ο Πάολο Σιαμπάτι, μιλώντας στην ιστοσελίδα corsedimoto.com, ο Αυστραλός απέρριψε την πρόταση της Scuderia, αφού δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στο Moto GP πριν τη Βαλένθια. «Του δώσαμε την ευκαιρία, αλλά είπε όχι», είπε, αρχικά, ο αθλητικός διευθυντής της Ducati. Στη συνέχεια τόνισε ότι στην ομάδα της Μπολόνια θα περιμένουν πρώτα να δουν πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση του Ιανόνε.

«Πρώτα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε αν θα ανακάμψει ο Αντρέα (Ιανόνε) και αν δε γίνει αυτό θα δούμε τι θα κάνουμε. Αρχικά, ο Κέισι (Στόνερ) δεν είχε σκοπό να επιστρέψει στα πάντοκ μέχρι τον τελευταίο αγώνα στη Βαλένθια, αλλά ίσως να αλλάξει γνώμη, από τη στιγμή που είναι η Αυστραλία (μετά την Ιαπωνία)».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!