Κράτσλοου: «Ρίσκο τη σωστή στιγμή»

Νίκος Τσιώκος
Ο Καλ Κράτσλοου πιστεύει ότι πήρε ρίσκο τη σωστή στιγμή για να κάνει τον εκπληκτικό χρόνο και να κατακτήσει την pole position.

Μ' έναν εκπληκτικό χρόνο, ο Καλ Κράτσλοου κατέκτησε την pole position στις κατατακτήριες δοκιμές του Σίλβερστοουν, με τον Βρετανό να το πράττει αυτό για πρώτη φορά στο... σπίτι του. Ο αναβάτης της LCR Honda τόνισε ότι πήρε το ρίσκο τη σωστή στιγμή για να εκκινήσει τον αγώνα από την πρώτη θέση. «Κοίταξα τον χρόνο και είδα ότι όλοι ήταν λίγο πιο αργοί, οπότε σταμάτησα να παίρνω πολλά ρίσκα.

Περίμενα να δω αν θα πήγαινε κάποιος πιο γρήγορα, όμως η βροχή δυνάμωνε. Είδα μερικούς να έχουν πτώση και νομίζω ότι πήρα το ρίσκο τη σωστή στιγμή. Για έναν ή δύο γύρους ήμασταν λίγο πιο δυνατοί, όμως με τη σκληρή γόμα έχουμε στόχο την πρώτη πεντάδα.

Πιστεύω ότι αύριο σε στεγνό αγώνα μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και θα κάνω το καλύτερο για τη μάχη στις μπροστινές θέσεις. Εκτιμών την υποδοχή που είχα και είναι ωραίο να βλέπεις τόσους πολλούς ανθρώπους εδώ να παρακολουθούν αυτό που θεωρούμε το καλύτερο άθλημα στον κόσμο, τους αγώνες μοτοσικλέτας», ήταν τα λόγια του.