To Renault Megane RS κάνει υπερωρίες στο Ρινγκ

Πέτρος Πιτσίνης
Στη φημισμένη πίστα του Νίρμπουργκρινγκ βρίσκεται μια ομάδα μηχανικών της Renault Sport, όπου ετοιμάζουν την επόμενη γενιά του σπορ μικρομεσαίου τους!

Χιλιόμετρα στην «Πράσινη Κόλαση» γράφει το κορυφαίο Renault Megane RS, στο «σώμα» ενός... συμβατικού Megane GT. Ακόμη δεν έχουμε πληροφορίες για ις προδιαγραφές του Γαλλικού μοντέλου και το μόνο που «ακούγεται» είναι πως δεν θα υιοθετηθεί κάποιο σύστημα τετρακίνησης που είναι πολύ... της μόδας τελευταία, αλλά θα διατηρηθεί η κίνηση στους εμπρός τροχούς, όπως και στην προηγούμενη γενιά.

Το RS ενδέχεται να «κληρονομήσει» την ενεργή τετραδιεύθυνση από τις υπόλοιπες εκδόσεις και με αυτό τον τρόπο να υποκαταστήσει την ανάγκη για ένα AWD σύστημα, όμως ενδέχεται να ακολουθήσει σε πολλά σημεία το Clio RS. Αυτό σημαίνει ότι ίσως διατεθεί αποκλειστικά σε πεντάθυρο αμάξωμα και με ένα αυτόματο σασμάν διπλού συμπλέκτη, χωρίς να δίνεται η επιλογή του χειροκίνητου. Μέχρι στιγμής, τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο και περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση από τη Renault Sport!