Αυτά τα μοντέλα δεν χρειάζονται βελτίωση (video)

Γιώργος Βαρίνος
Δεκατρείς νεαρές υπάρξεις κατάφεραν να επισκιάσουν τα δεκάδες πανίσχυρα βελτιωμένα αυτοκίνητα στη διεθνή έκθεση Tuning World Bondensee.

Στην πόλη Φριντριχσάφεν της νοτιοδυτικής Γερμανίας, η διεθνής έκθεση βελτιωμένων αυτοκινήτων Tuning World Bondensee, που πραγματοποιήθηκε από 5-8 Μαΐου, έκανε τις καρδιές των οδηγών να χτυπήσουν πολύ δυνατά και όχι μόνο για τα πλέον εξωτικά και δυνατά τετράτροχα δείγματα του είδους.

Σε αυτές τις εκθέσεις, οι παράλληλες εκδηλώσεις συναγωνίζονται σε λάμψη και ενδιαφέρον ακόμα και τα ίδια τα εκθέματα και από αυτό τον κανόνα δεν ξέφυγε ούτε η συγκεκριμένη. Έτσι, η παρουσία του Ken Block, αλλά και η επίσκεψη των αυτοκινήτων του Gumball 3000, ήταν μερικές από τις πλέον εντυπωσιακές και ενδιαφέρουσες στιγμές του Tuning World Bondensee.

Τουλάχιστο έως την ώρα, που η μεγάλη κεντρική σκηνή της έκθεσης μετατράπηκε σε catwalk και οι 13 φιναλίστ του διαγωνισμού Miss Tuning 2016 βρέθηκαν στην σκηνή. Εδικά στο πέρασμα με τα μαγιό δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο και δικαίως, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό video.

Για την ιστορία αλλά και τα μάτια σας, το διαγωνισμό κατέκτησε η υπέροχη Γιούλια Έμλερ, που ξεχώρισε όχι μόνο με την ομορφιά της, αλλά επίσης με το σκέρτσο και το νάζι της, όπως θα διαπιστώσετε και στις εικόνες που συνοδεύουν τη στέψη της.

Τόσο η Γιούλια, όσο και οι υπόλοιπες υπέροχες κοπέλες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, είχαν προηγουμένως πρωταγωνιστήσει στη δημιουργία του ημερολογίου της έκθεσης για το 2016, μαζί με αρκετά εντυπωσιακά βελτιωμένα αυτοκίνητα. Μόνο που η βελτίωση των κοριτσιών δεν απαίτησε τίποτα περισσότερο από ένα μακιγιάζ και, φυσικά, το ημερολόγιο έγινε ανάρπαστο.