Η τρέλα πάει στα βουνά

Γιώργος Βαρίνος
Μια νέα μορφή αγώνων με την ονομασία Warrior Trophy ετοιμάζει η Nissan στον Καναδά. Τα αγωνιστικά, θα είναι Micra με… ερπύστριες.

Μετά από μια επιτυχημένη εναρκτήρια χρονιά για το Micra Cup στον Καναδά και την θετική απήχηση των «Winter Warrior» crossovers στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σικάγο, η Nissan τολμά και ανεβάζει τον πήχη ψηλότερα με το Micra, διοργανώνοντας ένα χειμερινό διαγωνισμό μηχανοκίνητου αθλητισμού που όμοιός του δεν έχει ξαναγίνει. Θα πραγματοποιηθεί στον Καναδά, θα ονομάζεται Nissan Micra Warrior Trophy και σε αυτόν θα συμμετέχουν, από το χειμώνα του 2016 που θα ξεκινήσει, Micra με ερπύστιρες.

Το Micra Warrior Trophy θα ξεκινήσει με δοκιμές και κατατακτήριους γύρους στο τέλος του 2016 και τα ειδικών προδιαγραφών Micra, θα είναι εφοδιασμένα με ερπύστριες βαρέως τύπου, αλλά και με αναρτήσεις παρόμοιες με αυτές που εξοπλίζουν τα «Winter Warrior» crossovers. Φυσικά, οι αγώνες θα γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένες πίστες με πολύ χιόνι, στα πιο δημοφιλή χιονοδρομικά κέντρα του Καναδά. Ανυπομονούμε να δούμε πως θα εξελιχτεί αυτή η ιδέα, που είναι πρωτότυπη καθώς συνδυάζει τον κόσμο του αυτοκινήτου με αυτό των snowmobile.