Ένα μοναδικό Opel Adam by Bryan Adams

Γιάννης Καλογερόπουλος
Μια περιορισμένη έκδοση του Adam, σχεδιασμένη από τον Καναδό rock star θα βγει σε δημοπρασία.

Ο Bryan Adams ο γνωστός Καναδός rock star επιμελήθηκε τη «σχεδίαση» ενός μοντέλου περιορισμένης παραγωγής που βασίζεται στο μικρό μοντέλο της Opel που έχει το όνομά του, το στιλάτο έτσι και αλλιώς Adam.

Η ειδική έκδοση ADAM by Bryan Adams με εμφάνιση καμουφλάζ έρχεται να το επιβεβαιώσει τις απεριόριστες δυνατότητες εξατομίκευσης που προσφέρει το μικρό μοντέλο της Opel.

Η Opel αποφάσισε να πουλήσει επτά αντίτυπα αυτής της αποκλειστικής σειράς σε δημοπρασία και όλα τα έσοδα να διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, για το ίδρυμα “Bryan Adams Foundation”, το οποίο φροντίζει αναξιοπαθούντα άτομα σε όλο τον κόσμο.

Το Bryan Adams Foundation ιδρύθηκε από τον Καναδό rock star το 2006 με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Το Ίδρυμα αποσκοπεί στην προστασία των πλέον ευάλωτων ή δυσπραγούντων ατόμων της κοινωνίας. Στοχεύει κυρίως στην προώθηση της γνώσης και των ευκαιριών εκπαίδευσης για παιδιά και νέους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Η δημοπρασία στη μεγαλύτερη πύλη φιλανθρωπικών δημοπρασιών της Γερμανίας, United Charity, είναι ανοιχτή και προσφορές για τα ADAM με εμφάνιση καμουφλάζ μπορούν να γίνονται μέσω του linkwww.unitedcharity.de/OpelAdam μέχρι τις 21 Νοεμβρίου, 2014.

«Ο Bryan Adams μου μίλησε πολύ γι’ αυτό το ίδρυμα ενώ κάναμε τη φωτογράφιση για το ημερολόγιο του ADAM. Μεταξύ άλλων, το ίδρυμα ερευνά νέες ευκαιρίες εκπαίδευσης σε Αφγανιστάν ή παγκόσμια περιβαλλοντικά projects. Υποστηρίζουμε τέτοιες δραστηριότητες με όλη μας την καρδιά και θα ήμασταν ευτυχείς εάν τα ADAM με εμφάνιση καμουφλάζ συγκεντρώσουν τα υψηλότερα δυνατά έσοδα,» δήλωσε η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Opel, Tina Müller.